Cristi_DnM e bun si aral mai ales ala 5W-40 in rest eu zic ca ai putea sa treci si pe Mobil1 sau Castrol,sunt la fel de bune da nu chiar mai bune ca Aral,orice ai baga sa aiba specificatiile astea 5W-40 sau 0W-40
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Cristi_DnM View PostMersi supercar o sa raman pe aral, oricum masina a fost intretinuta numai cu asa ceva.
in legatura cu cutia de viteze, imi poti da vreun sfat? Sa schimb si uleiul ei?
Comment
-
Am luat din Metro Havoline 5W-40 Full Synthetic cu 200 de lei bidonul de 5L, am vazut si Mobil 1 SuperSyn 5W-40 cu 126 de lei bidonul de 4L, nu e cam mare diferenta de pret intre ele pt 1L? Aceeasi chestie era si la magazinul de piese auto de unde imi iau chestii pentru masina in general. Totusi de ce e asa mare diferenta?
Merg pe Havoline 5W-40 ca asa am "invatat-o".No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Sal, i'm back am facut ieri schimbul d ulei, aral high tronic 5w-40 si sunt foarte multumit. Masina toarce ca o pisicuta. Recomand aral tuturor!
p.S reactia vanzatorului cand am cerut aral ptr logan) "da nu merita loganul aral!!!"
-masina mea merita ce-i mai bun!!!Last edited by Cristi_DnM; 24 November 2008, 23:15.SUCCES is MY only motherfucker option , failure's NOT!!!
Comment
-
Am si eu o nedumerire,imediat imi bate la usa revizia de 45.000, si nu stiu ce ulei sa iau dintre astea doua: Aral High Tronic(cum si-a pus si Cristi ) sau Mobil 1 Full Syntetic de 5w40?!?! Si mai ceva Aralul High Tronic e ulei FullSyntetic?Sau.....sigpic
Comment
-
Dupa indicele de vascozitate 5w40 e sintetic iar 0w40 e full sintetic sau 10w60 e full sintetic...Alegerea iti apartine
PS: Daca e Mobil 1 e ok, daca e Mobil S,poti sa bagi Aral fara sa te gandesti prea multLast edited by darksid3; 25 November 2008, 08:46.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment