Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa va intreb si eu ceva, deci stiu ca tot am zis pe aici ca iau Mobil sau Aral, dar pana la urma am ales Castrol(de ce...)) pentru ca am mai fost cu ceva amici cand lam cumparat si ei tot,"ia Castrol, e super ok" si tot de astea, pana ma-u lamurit si am luat)oricum vorbe proaste despre el nu am auzit ,
    Deci am luat Castrol Magnatec 5w40 C3, acum sa va intreb ce naiba reprezinta "C3" ala?Ca am vazut ca la altele sunt B3 de ex,care e chestia cu C3,B3, A2/B3 parca a mai fost(nu stiu exact)
    sigpic

Comment

• Cat a costat?
      Prietenii tai n-au gresit , e un oloi super OK.
      Eu mi-am spus parerea: Castrol, Aral, Mobil, Valvoline si mai sunt, sunt OK toate.
      Pt motoarele noastre cred ca e treaba numai de ''psihoza''.

PS: indeplineste si A3 ;)

Comment

• Pai a costat 170RON la bidonoc de 4L, am facut o economie de 10 lei la bidon de 4L decat daca luam 4 bidoane de 1L fiecare (o avere am castigat))))
        Oloiu la-m luat de la "pretenul" nostru carrefour! oricum am vazut ca se cumpara,nu de alta dar eu am luat bidonocul de 4L si mai ramasese inca unul de 4L si restul de bidoane de 1L! sau orientat si alti la economia aia de 10 lei )))
        Acuma urmeaza sa ma duc in service sa mi-l schimbe,sper sa nu dau de domnul inginer care sa-mi zica iara povestea cu frates-o si cu uleiul care era sa ii "distruga" masina
        (oricum a fost tare povestea lui)
        sigpic

Comment

• Deci daca dai de Dl. Gabriel va fi nasoala treaba ))))))) (ca el tot Castrol a bagat si povestea se cinoaste) )))) evita-l! )))))
          Iti va spune ca si la mine ca fac greseala ca bag Mobil 5W30, ca sa verific cat mai des nivelu sa nu am surprize etc etc .....

Comment

• Ce idiot.Nu imi vine sa cred.Cum sa zici asa ceva?
            Dupa el numa Dacia Oil ar trebui sa bagi.

Comment

• Nu-i idiot, e chiar unul dintre tipii de treaba de la Verbita.

Na stai ca nu l-ai vazut pe cel mai incrancenat om de acolo, un tip la vreo 50 ani, (un pic carunt cu paru cret) , e fan 100% DaciaOil, NU exista alt ulei mai bun.
              Sa vezi ce urat s-a uitat la uleiu meu, asa cu dispret, greata ))))) , astia sunt capsomani rau )))

PS: on topic - am vazut azi la Selgros ulei Elf SXR (parca) 5W40 la numai 120 lei bidonul de 4 litri. Un pret super OK cred eu.

Comment

• 5w30 nu ai vazut?

Comment

• Am vazut dar nu Elf (Mobil1 5W30 la pret aberant, la fel si 0W40).
                  Oricum, poate am mai spus: luati oloi de la magazinele auto, nu din Supermarketuri, diferentele de pret sunt mari.
                  La supermarketuri mai au ici colo cate o oferta/promotie, in rest...Preturi aberante, pot exista si 25% diferente de pret.

Comment

• Eu am pus elf 5w40

Comment

• Cica 5w30 ar fi mai bun.

Comment

• Salut,

Eu acum am in ea Castrol Magnatec 5W-40, si cam trebuie sa-i schimb uleiul... M-ar tenta si un Valvoline SYn Power 5W-40. E un pic mai ieftinut si am vazut ca e fabricat in Olanda... Ce parere aveti, sa raman tot la Castrol sau sa incerc si Valvoline?
                        Tnx
                        Better late than never, but never better late

Comment

• Eu zic sa ramai pe Castrol. Parerea mea,dar pana la urma sti cum e gusturile nu se discuta.

Comment

• Si eu recomand Castrol , de curand la revizia de 75.000 am bagat Castrol SPX Profesional 5W-30 , si am constatat ca nu mai imi creste temperatura la apa mai mult de 2 liniutze. E acelasi poveste atunci cand am bagat Metabond Gold peste Dacia Oil si mi-a scazut temperatura apei la fel.
                            sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU

Comment

• Originally posted by lawmaster View Post
                              Salut,

Eu acum am in ea Castrol Magnatec 5W-40, si cam trebuie sa-i schimb uleiul... M-ar tenta si un Valvoline SYn Power 5W-40. E un pic mai ieftinut si am vazut ca e fabricat in Olanda... Ce parere aveti, sa raman tot la Castrol sau sa incerc si Valvoline?
                              Tnx
                              Intre astea 2 uleiuri poti merge pe care vrei tu!Ambele sunt suficient de bune cat sa fi oricat de subiectiv
                              PS: Pe un Mitsubishi Galant bag de aproape 200.000 km numai Valvoline Sintetic 0w30 si merge motorul ca in prima zi
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by 10 TACLES View Post
                                Si eu recomand Castrol , de curand la revizia de 75.000 am bagat Castrol SPX Profesional 5W-30 , si am constatat ca nu mai imi creste temperatura la apa mai mult de 2 liniutze. E acelasi poveste atunci cand am bagat Metabond Gold peste Dacia Oil si mi-a scazut temperatura apei la fel.
                                Si nu are nimic daca functioneaza motorul cu temperatura numai la doua linii?
                                It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google