Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu zic ca ceva nu e in regula Alin daca nu iti urca pana la 4 liniute.

Comment

• Eu zic asta e un lucru bun pt. Ca motorul ( lichidul de racire) nu se mai incinge asa tare datorita unei ungeri foarte bune zic eu datorita proprietatilor uleiului. Dupa cum am spus cand am bagat Metabond a fost la fel , dupa 10000 de km a revenit la 4 liniutze . Acum sa nu crezi ca nu mai urca de loc . Daca stau mult la semafor sau prind un blocaj in trafic revine la 4 . Daca merg normal acasa - servici 20 min ramane la 2 liniiutze.

Nu mai cita postul anterior! ! !
      Last edited by darksid3; 8 December 2008, 21:56.
      sigpicImbracat volane in piele http://www.youtube.com/watch?v=99W1jXEEJOU

Comment

• Nu stiu ce sa zic dar voi de ce nu alegeti uleiurile recomandate de renault? Eu banuiesc ca nu sunt batuti in cap cei de la renault care recomanda doar anumite tipuri de ulei acum fiecare alege ce vrea pentru masina lui
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
          Eu zic ca ceva nu e in regula Alin daca nu iti urca pana la 4 liniute.
          Trebuie sa-ti faci griji cand se depasesc cele 4 liniute nu cand acestea nu se ating.

Comment

• Sunt bune oloiurile recomandate de Dacia.
            Noi le mai schimbam ca sa ne facem de lucru

Am mai auzit cazuri cu Metabond bagat in motor si apa nu prea mai urca la 4 liniute.
            E clar ca s-a redus ceva din frictiune, dar momentan cat motorul e relativ nou, nu bag d-astea ))))) , pt mine prea mult mister invaluie aditivii astia minune si testele facute nu au reusit sa arate ceea ce se intampla defapt intr-un motor.
            Asa ca un oloi bun si gata, talpa

Comment

• Off topic:La mine culmea imediat se fac 4 liniute.Adica ma rog pana a prima intersectie,asta insemnand 500 de m,cei drept ca o tin la lerantiu 2 minute cam asa.
              Dar culmea este ca nivelul antigelului este undeva cu putin peste minim.
              Cum se explica atunci cele 4 liniute aparute destul de devreme zic eu.

Comment

• Nu conteaza nivelul din borcan atata timp cat se afla intre limite.Daca se incalzeste repede inseamna caa lucreaza termostatul bine si inchide circuitul.Daca nu-ti fierbe apa e OK.

Nu mai da quote la ultimul mesaj, se subintelege ca la el raspunzi.
                Last edited by Cezar; 10 December 2008, 13:32.
                CT-97-VIPsigpic

Comment

• salut.cred ca aveti dreptate cu schimbul de ulei,dar eu am avut o problema daca pot sa zic asa am un log.16 mpi si ii fac schimbul la7500km am pe bord 22500 km si pe varianta buc.unde am stat 3 ore mergind spre calarasi am auzit ca imi bate curbutori din cauza uleiului care se suptiasa este vorba de elf 10-w40 si nu stiu ce sa fac in continuare,culbutori la log. sint hidraulici atunci care este cauza ?astept pareri.

Comment

• La 1.6 mpi culbutorii nu sunt hidraulici sau nu au autoreglare ca sa ne intelegem.
                    Cand dai forja e normal sa auzi probabil ceva mai tare vreun culbutor.

PS: cine te-a invatat sa bagi 10W40...?
                    Cel putin pt iarna nu e chiar bun.

Comment

• In ianuarie viitor, la urmatoarea revizie, cred ca o sa bag Dacia Oil 5w30. Cu criza asta mondiala, ma mai uit la banuti, macar cu coada ochiului. Ma tenta Elf 5w40 dar sa mai vad cum stau cu paralele luna viitoare...
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• salut gusi ,decat sa bagi dacia oil mai bine treci pe mobil 1 ca mare diferenta de pret nu este dar la calitate se cunoaste.

Comment

• Aoleu,te auzi ce spui?
                          Cum sa nu fie mare diferenta de pret??
                          De calitate normal,dar Mobil costa peste 200 de lei 4 litri.

Comment

• @gusi: cat mai e dacia oil in Calarasi? Ca aici in Buc, cel putin la Adras, este 41 ron litrul.

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                              Aoleu,te auzi ce spui?
                              Cum sa nu fie mare diferenta de pret??
                              De calitate normal,dar Mobil costa peste 200 de lei 4 litri.
                              Depinde de care Mobil 1 coasta 200 ron, aici in cluj am vazut la un magazin de piese auto Mobil 1 10w40 la 109 ron.
                              2004 Dacia Logan 1.4MPi
                              2006 Dacia Logan 1.5dCi
                              2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• castrol magnatec 5w40
                                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google