Am 7500Km in 6 luni, nu stiu daca o sa fac 20.000Km intr-un an, dar 15.000 tot o sa-i fac, asa ca nu vreau sa risc sa se intample ceva, de aia tot intreb cand sa il schimb.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am 13 mii de km si nu am facut pana acuma nici un schimb.
Ieri am verificat uleiul si nivelul jojei mi-a aratat undeva peste minim,cam la mijloc.Deci intre minim si maxim.In martie fac un an si nu am de gand sa il schimb pana atunci pentru ca nu cred ca are rost.Daca mai fac 2 mii pana atunci e mult sa zicem 3 maxim.
Comment
-
Nu prea e bine sa mergi cu acelasi ulei (care mai e si Dacia Oil) din rodaj pana la 15.000 km, mai ales ca e iarna.
Comment
-
Eu la anu cand fac ~7000 km cu uleiu actual, o sa schimb filtrul si scot doar ~1 litru de ulei afara si bag 1 litru nou (acelasi ulei 5W30 desigur). O sa-l scot afara pe la joja, cu o siringa mare de uz veterinar si un furtunel subtire.[/QUOTE]
De ce doar un litru? Sa inteleg ca nu vrei sa-l arunci pe tot?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostNu prea e bine sa mergi cu acelasi ulei (care mai e si Dacia Oil) din rodaj pana la 15.000 km, mai ales ca e iarna.
Comment
-
5W40 stiu ca e cel mai bun.. acu firma.. yo i-am bagat castrol si elf la sfatul mecanicilor.. si canta in 5000 de ture...
Comment
-
Si sa motivezi raspunsul, la ce capitole si in ce conditii e cel mai bun.
Comment
Comment