Iti dai seama cat de bun e daca e si sintetic si la 60 de lei 4 L?..un ulei bun e cel putin 30-40 lei 1 L
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am pus astazi Mobil1 5w50 la un 1.4 Deocamdata merge ok si sper si pe mai departe. Inainte a avut Castrol Magnatec 5w40 si nu mi-a placut sunetul motorului in timp. A mers numai 9000 km cu el, in fine n-am nimic cu Castrol dar nu mai vreau sa am de a face cu el.Last edited by emanu900; 27 January 2009, 01:36.
Comment
-
Originally posted by emanu900 View PostEu am pus astazi Mobil1 5w50 la un 1.4 Deocamdata merge ok si sper si pe mai departe. Inainte a avut Castrol Magnatec 5w40 si nu mi-a placut sunetul motorului in timp. A mers numai 9000 km cu el, in fine n-am nimic cu Castrol dar nu mai vreau sa am de a face cu el.
Comment
-
5w50-ul e mai vascos la temperatura de lucru oprima a motorului...e conceput in special pentru motoare care lucreaza in regim indelungat de turatie si temperaturi ridicate lucru pe care nu cred ca tu il faci cu LoganulIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostPai e mai vascos la cald decat 5w40, 5w30, 10w40 si mai putin vascos la rece decat 10w40....nu stiu ce ai rezolvat
Din pacate la rece nu e mai subtire ca un 10W40... poate chiar mai gros.
Si eu am fost mult in dilema (stiind ca ii dau forje la greu) daca sa bag sau nu 5W50.
De asta am si optat pana la urma pe un 5W30 ''za best'' .
Probabil ca si a mea va vedea 5W50 dar asta dupa multi multi kilometrii....cand incepe sa bata linia, sa consume ceva ulei...sa nu mai am presiune )) , deci nu prea curand.
Comment
Comment