Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare....tinand cont ca se apropie revizia si al mine m-am gandit sa imi caut un ulei...care sa il folosesc de la aceasta revizie incolo!
    Data trecuta am folosit Mobil 1 superS 10W 40 ;masina a mers si merge bine....dar as vrea ceva mai bun, sa am grija mai mare de motor,(tinand cont ca motorul "vede" destul de des 3000 4000 de ture prin oras) etc etc...
    sa revin...am inceput sa caut un ulei...si imediat mi-am adus aminte de spusele lui Ds!gn ....a repetat de atatea ori incat mi-a intrat in cap...si anume sa nu dam banii pe eleroane sau mai stiu eu ce ci sa ne luam placute bune Ulei bun...etc.... si asa am gasit urmatorul ulei....

intrebarea mea este e bun pt motorasul meu?? precizez ca am 1.4 mpi..(remapat daca are importanta)
    acesta e link-ul

tavi tu ce spui???
    Last edited by Cezar; 14 February 2009, 16:31.
    0.9 tce SL plus

Comment

• Castrol RS e folosit pentru regimuri dure de temperatura si turatie. Adica ca si cum ai folosi masina numai la raliu. Poti opta linistit pentru Mobil 5w30ESP sau Valvoline 5w30 sau Castrol Edge 5w30...asta daca vrei sa nu faci rabat de la calitate...
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by iooon_cug View Post
        ......................................
        tavi tu ce spui???
        Eu spun sa nu bagi 10W60 in motor.
        Pt ca ai mers cu 10W40, parerea mea e sa mergi in continuare pe un Castrol EDGE Sport 0W40 sau Mobil1 0W40.
        Cu unu' din uleiurile astea, poti sa dormi linistit noaptea si n-ai nici o remuscare cand ii dai talpi .

PS: eu pana la 60000 km (inclusiv, deci defapt pana la 75000 km) voi merge tot cu Mobil1 5W30 pt ca asta l-am folosit de la inceput (aproape ) ) si la 75000 voi trece pe 0W40, cel putin asa am de gand.
        Last edited by Octavian; 14 February 2009, 10:51.

Comment

• De ce treci pe 0w40 si nu pe 5w40?

Comment

• Pt ca 5W40 e mai prost/slab decat 0W40.
            Depasit de vremuri ca sa zic asa

Comment

• ulei dacia oil

Originally posted by darksid3 View Post
              Unii zic ca e Elf, altii zic ca e Texaco....hotarati-va ....eu zic ca e Dacia Oil
              Sigur e DACIA OIL.
              Iata ce scrie pe un bidon DACIA OIL.
              Asta ca fapt divers.
              Va SALUT.
              Attached Files
              Un Logan----YNG-----
              Numai bine.

Comment

• Eu am mai zis ca elf de fapt este tot dacia oil dar uni m-au contrazis asa au spus si mecanici care lucreaza la dacia cand am fost la revizie.
                Last edited by darksid3; 14 February 2009, 20:09.

Comment

• Deci e Texaco...pun pariu ca sunt dealeri unde daca te duci cu ulei Texaco la revizie nu te accepta
                  Scrie Texaco Lubricants pe ambalajul de Dacia Oil

Comment

• Foarte bine ce ai facut AG 23 YNG (schimba-ti nicku ) ) .
                    Deci nu mai scrie Lubrifin, acum scrie TEXACO.
                    Asta e bine...minunat...

Dar va rog sa fiti atenti la prima poza, ce norma respecta? E A1 nu?.....
                    Si ei macane sus si tare cu norma A3...

Comment

• si din cite stiam eu [se poate sa ma insel] dar 5w30 teoretic trebuie sa fie ful sintetic?
                      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Nu, majoritatea 5W30 sunt semisintetice.

Comment

• Dar mobil 1 0w30 vs ESP 5w30?
                          Last edited by Cezar; 14 February 2009, 23:44.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                            Foarte bine ce ai facut AG 23 YNG (schimba-ti nicku ) ) .
                            Deci nu mai scrie Lubrifin, acum scrie TEXACO.
                            Asta e bine...minunat...

Dar va rog sa fiti atenti la prima poza, ce norma respecta? E A1 nu?.....
                            Si ei macane sus si tare cu norma A3...
                            Salut.Octavian de ce ai spus sa-mi schimb nick-ul?
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Nu ai de ce sa bagi 0w30...nu stai in Islanda...5w30 ESP e sintetic, la fel ca si 0w30 si mai e o chestiune: Uleiurile semisintetice, adica de sinteza pot avea proprietati mai bune decat un ulei full sintetic...conteaza proprietatile in conditiile extreme si durata de "viata" a uleiului si sa pastreze motorul curat in interior. Am mai zis ca indicele de vascozitate nu este musai un criteriu...spre exemplu Castrol RS 10w60 n-ai zice ca e full sintetic...si este

Comment

• Prea ''subtire'' zic eu.

Darkside: perfect adevarat (cu niste pagini bune in spate am dat si eu ex de 5W30 semisint care dupa parerea mea era mai bun ca un 5W40 sintetic, tocmai din motivele expuse de tine).

PS: AG 23 YNG - spuneam si eu asa, mi-e greu sa-ti scriu nicku...dar las ca ma obisnuiesc )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google