Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E un ulei bun, la nemti e bine vazut.
    Daca te lasa cu uleiu tau nu stiu (depinde de service) dar garantat il poti pune in motor, e OK.

Comment

• multumesc, Octavian

Comment

• salutare all
        urmeaza sa fac a III revizie la loganul meu ( 1.6MPI)
        si stiu ca am nevoie de 5W30 ...
        am hotarat sa cumpar ARAL

dar am gasit mai multe feluri de 5W30 ... cum ar fi :

- HighTronic C 5W-30
        - HighTronic F 5W-30.

va multumesc !!!
        LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
        LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
        LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• Aral HighTronic F 5w30

Ulei de motor de înaltă performanţă din clasa uleiurilor obţinute prin sinteza de tehnologie Aral conform cerinţelor speciale pentru autoturismele de marcă Ford, Chrysler, Citroen, Range Rover (motoare pe benzină şi motorină) sau Renault, Rover, Fiat und Jaguar (motoare pe benzină).
          Această compoziţie a produsului aduce un aport important la economisirea carburantului şi astfel la protecţia mediului. O rezistenţă a ungerii bună, o stabilitate optimă a vâscozităţii (HTHS < 3,5 mPa*s) şi protecţie împotriva uzurii garantează o durată lungă de viaţă a motorului dacă se respectă intervalul de schimb al uleiului recomandat de producătorul agregatului.

La Aral HighTronic C 5w30 povestea e cam aceeasi doar ca e mai vechi ca si conceptie
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• bun
            va multumesc frumos !
            LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
            LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
            LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

• Eu am folosit Aral HighTronic 5w40 ani buni si am fost foarte multumit de el. In Logan l-am tinut cel mai mult 12.000 km si mi-a zis mecanicul ca mai ducea lejer 5000km. Acum au venit vremuri noi si uleiuri noi si folosesc Mobil 1 ESP

Comment

• De cand ai Mobil 1 in motor?
                De cati km?
                Eu azi l-am bagat si vreau sa il tin vreo 18 mii.(un stil de condus normal catre sportiv)

Comment

• Il am cam de vre-o 1500 km...nici macar n-a apucat sa capete culoare pe joja

Comment

• Si ce regim de condus ai?

Comment

• Schimb viteza intre 3000-4000 rpm si nu ma sfiesc sa-i dau blana in limitare

Comment

• Are cineva idee pentru motoarele 1.6 cu alimentare GPL LR din uzina ce uleiuri se folosesc . Se apropie revizia si ma intereseaza . La service autorizat in garantie cu ce ulei ma primesc oamenii aia acolo (as vrea sa iau eu uleiul) sau pun DACIA OIL d-al lor
                        1.6 MPi Icy White

Comment

• In principiu aceleasi uleiuri folosite la motoarele pe benzina si gasesti destule informatii pe thread-ul asta daca nu te-ai hotarat ce ulei vrei

Comment

• Daca vrei un ulei bun incearca ce am bagat si eu(Mobil1 5w30 ESP Formula).
                            E scump,dar eu zic ca merita toti banii,desi nu am simtit vreo diferenta(adica nu nu mi se pare mototul mai nervos sau mai silentios sau mai stiu eu cum).
                            Oricum cica motorul tre sa simta difernta nu eu asa ca traiasca Mobil 1.

Comment

• Salut.Vad ca batalia se da intre:
                              1-dacia oil
                              2-elf
                              3-castrol
                              4-mobil

deci astea ar fi cele mai bune din voturile exprimate.
                              numai bine si aveti grija de voi si masinuta-motor
                              Va salut.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• Revin cu cu noi impresii legate de uleiul precizat mai sus.
                                Astazi am facut un drum in afara orasului si mi se pare ca motorului chiar ii place.
                                Aveam muzica destul de incet,iar la o depasire nici nu am observat ca mi-a urcat turometrul la peste 4000 de ture.
                                Asadar motorul se simte mult mai bine cu acest ulei pe care il recomand tuturor.
                                P.S. Nu vreau sa fac reclama,sa nu ma intelegeti gresit.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google