Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Voi cauta prin mioveni,oricum tu la ce bani ai luat uleiul?Si daca ai luat la bidon de 4litri?

Asta ca idee.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• Pai prima data am dat 270 lei bidon de 4 litri (naiba stie, asa l-am gasit)...a doua oara am luat 3 bidoane / 1litru fiecare cu 51 lei / litru de la reprezentanta Dacia (mai aveam din bidonu vechi).

PS: azi am consumat toata benzina (aveam 4 liniute, m-am intors cu una...si aia pe terminate) , ''plimbare'' de duminica - forja la greu, 5500-6500 rpm in mod normal, tr IV tinuta normal la 120-150 km/h, cu toate ca am 12000 km rulati cu oloiu asta, motorul la supraincalzire merge de rupe, toarce foarte bine, mai bine fata de 5W40 ce am avut inainte (se simte cand se incalzeste ceva mai tare, baga caldura mai bine in masina...).

LE: apropo, dizalu de 70 cp NU poate , dupa 130 e kaput, pe tr IV te duci clar pe langa el.
      Last edited by Octavian; 8 March 2009, 19:43.

Comment

• Mobil1 5W30 ESP Formula-ai avut asa ceva.
        Acum ce ai?
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Tavi am vazut la Selgros cu 200.E reducere nu stiu pana cand.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
            Pai prima data am dat 270 lei bidon de 4 litri (naiba stie, asa l-am gasit)...a doua oara am luat 3 bidoane / 1litru fiecare cu 51 lei / litru de la reprezentanta Dacia (mai aveam din bidonu vechi).

PS: azi am consumat toata benzina (aveam 4 liniute, m-am intors cu una...si aia pe terminate) , ''plimbare'' de duminica - forja la greu, 5500-6500 rpm in mod normal, tr IV tinuta normal la 120-150 km/h, cu toate ca am 12000 km rulati cu oloiu asta, motorul la supraincalzire merge de rupe, toarce foarte bine, mai bine fata de 5W40 ce am avut inainte (se simte cand se incalzeste ceva mai tare, baga caldura mai bine in masina...).

LE: apropo, dizalu de 70 cp NU poate , dupa 130 e kaput, pe tr IV te duci clar pe langa el.
            Si cam ce zice pe la 6500 rpm?Se tine bine asa pe a 4 a la 150?Nu stiu de ce,dar cred ca a mea nu o sa vada asta vreodata.Nu de la mine

Comment

• De ce sa nu vada??
              Mai desfunzi si tu injectoarele alea

Comment

• Din cind in cind se mai face o curatare de injectoare si la mine,in ultimul timp am lasat-o sa mai respire.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• Deci in mom de fata tot M1 5W30 ESP Formula am in motor si prea curand nu renunt la el (e prea bun, dar scump).
                  In Selgros e reducere pt ca sunt disperati ca NU se vinde (merci de pont ).

La 120-130/h motorul toarce foarte frumos in tr IV, il tin fara stres in tr IV la 120, cand ii dau talpa reactioneaza imediat (pana la 150, dupa care urca mai greu pana la 160) .

PS: am spus, personal am nevoie de un ulei care sa stiu ca imi da sperante ca motorul nu sufera asa tare )) , cred ca un 5W30 full sintetic de ultima tehnologie face treaba asta.

PPS: NU fac reclama la Mobil1, la fel de bun poate fi un Valvoline 5W30 sintetic (desi am intels ca se cam innegreste repede..), sau ceva de la Castrol, Aral etc.
                  Dar daca va documentati, veti vedea ca tot ce inseamna un 5W30 sintetic e cam la acelasi pret (adica scump)
                  Last edited by Octavian; 8 March 2009, 20:24.

Comment

• Si la citi km faci schimbul la 15.000?
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Eu numa ce am bagat de 1 saptamana Mobil1 5w30 ESP Formula si am de gand sa il tin vreo 18 mii intr-un stil de mers normal spre sportiv(adica schimb vitezele pe la 3000 normal si cand ma apuca pe la vreo 5000)

Comment

• Asa mai fac si eu,uneori are de tras cind ma supar,6000/tr si sa vezi ce trage....
                        Un Logan----YNG-----
                        Numai bine.

Comment

• Dar tu ce ulei ai in motor si de cati km mergi cu el?

Comment

• Acum am Dacia oil,am cu el 8.000km,dar se apropie schimbul,si ma interesez si eu de un ulei mai bun,+ ca am si remapat masina si automat trebuie un ulei mai bun.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• Lasa ca eu am tinut Dacia Oil peste 15 mii de km si am ramas placut surprins de culoarea lui acuma la revizie.

Comment

• Oricum trebuie sa fac schimbul vara asta si ma documentez,acum sa vad sigur cind fac schimbul si voi baga mobil1.
                                Am verificat si eu uleiul arata foarte bine la culoare.
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google