Daca arata ''bine'' la culoare asta NU inseamna ca-si face treaba.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tavi,nu am facut cu el decit 8000,sper sa ma mai tina barem 2000,sa-mi revin cu finantele si garantat voi baga mobil1.
Deci daca e garantat 15.000 si eu am facut jumate inseamna ca mai merge 2000.Hai sa fim realisti.Altii l-au tinut peste 15.000 si a fost OK.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Eu DaciaOil l-am schimbat la 7500 km ( apooi cu Mobil 5W40 de care nu am fost multumit) apoi de la 15000 km am mers numai cu M1 ESP Formula 5W30.
Orice ulei de generatie mai noua e garantat 15000 km, dar daca stii ca ii dai forje in mod repetat, e bine sa ai ceva superior in motoras.
Nu vreau sa ma gandesc ca am eu stiu....12-14000 km la bord fara uleiu schimbat si trebuie sa menajez oarecum motorul, eu vreau sa stiu ca am un ulei care e garantat 25-30000 km , astfel ca la 14000 km sa pot talpi motorul ))
Comment
-
De acord cu tine Tavi,de "talpit" in ultimul timp mai rar.
Am retinut,voi tine cont de ce a spus mai sus.
Mersi si Numai Bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Pai nu prea simti nimic.
Tre' sa ai ureche foarte fina sa-ti dai seama de ceva schimbari - cazu meu, cu uleiu asta la turatii mari motorul suna mai gros, nu mai are acel zgomot metalic (cu uleiu vechi, dupa forje repetate incepea sa scoata un zgomot metalic, nu tare, dar se auzea, cu asta nici poveste de asa ceva).
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostPai nu prea simti nimic.
Tre' sa ai ureche foarte fina sa-ti dai seama de ceva schimbari - cazu meu, cu uleiu asta la turatii mari motorul suna mai gros, nu mai are acel zgomot metalic (cu uleiu vechi, dupa forje repetate incepea sa scoata un zgomot metalic, nu tare, dar se auzea, cu asta nici poveste de asa ceva).
Comment
-
-
Comment