Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Florin cati km ai cu masina si ce ulei folosesti?

Comment

• cu 1,4 mpi - 67000, Mobil1 5W-30 ESP
      cu 1,5 dci( de servici) - 122000, ELF 10W-40 Turbodiesel

Comment

• Si mai bun ulei decat ESP este?

Comment

• Nu este mai Aline, n-ai altceva ce sa bagi la motorul tau )))

Comment

• Oare stie Mobil cate publicitate le facem?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ar putea sa ne premieze pe fiecare cu un bidon de 4 litri.

Comment

• Şi pe mine, Mobil rullz!!!

Comment

• Originally posted by Red_Alin View Post
                  Si mai bun ulei decat ESP este?
                  Greu de spus care e cel mai bun ulei pentru logan, sunt cel putin 7-8 marci bune fiecare cu mai multe tipuri de uleiuri.( ar trebui sa le iei pe fiecare pe rand si sa le testezi). Pana acum, eu cel putin, nu am auzit de nici-o problema la motor atat timp cat s-a folosit un ulei cu specificatia data de constructor.

Comment

• Foarte bine spus, cam toate sunt bune (marci cunoscute) ca e Havoline, Valvoline, Aral, Castrol, Elf, Total, Motul etc , toate au un nivel/barem de calitate sub care nu coboara, doar peste acest nivel sunt eventuale mici (chiar mici) diferente.
                    Ca eu folosesc uleiu X si tu uleiu Y nu se poate spune ca ''al meu e mai bun pt ca e facut de Mobil sau nu, al meu e mai bun ca e Aral, facut la mama lui, etc etc'' atata timp cat toate detin/satisfac specificatiile date de constructor, asta mai ales ca motoarele se folosesc intr-un regim normal, nu sunt preparate pt circuit sau raliu vtm )) .
                    Ca le mai forjam noi n-are nici o treaba, e foarte bine )) , doar uleiu sa respecte ce impune constructoru de motor.
                    Deci e alegerea fiecaruia si nu se poate afirma (repet) ca s-a facut o alegere proasta daca s-a ales un ulei in detrimentul altuia, atata timp cat amandoua respecta normele.

Spun astea ca prea am tot dat-o cu Mobilu in ultimele pagini ))
                    Last edited by Octavian; 14 April 2009, 08:28.

Comment

• eu zic ca fiecare are dreptul la o parere proprie si a mea este ca Mobil ! esp formula nu se compara cu celelalte ...
                      1.2 TSI

Comment

• peste vreo 500 km mai intra un logan in clubul celor care au Mobil 1 ESP
                        sigpic

Comment

• Eu am bagat pana acuma 10w-40 si as vrea sa bag 5w-40 elf sa vad o diferenta

10w-40 elf am bagat asa au pus cei de la reprezentanta
                          Last edited by lorenzlorenzu; 14 April 2009, 21:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• eu folosesc ulei Elf Evolution SXR 5w-30. un ulei bun, pe care il schimb la fiecare 12500 km
                            noi sa fim sanatosi si masinile benzina in rezervor

Comment

• Ce ulei imi recomandati motor 1.4 benzina 31 mii km 2005

Comment

• depinde cat de adanc este buzunarul tau
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google