Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Baga 5W30 full sint, e bun ca ajunge repede la culbutori, ungere buna, rezista la forje, trafic greu, iarna/vara, tot ce vrei.

Comment

• Mai ales Mobil 1 5W30 Esp Formula

Comment

• Si in plus i-si scoate si diferenta aia de 100 lei fata de dacia oil pt ca poti sa-l tii mai mult.nu un an ca dacia oil....chiar Tavii amintea mai demult de normele A3/A5...parerea mea e ca mob 1 esp formula face toti banii....de fapt ca toate uleiurile mai bune...si dacia oil e ok,da daca vrei ceva mai bun....
        Slow & Safe

Comment

• Cum sa verific si eu uleiul din cutia de viteze

Comment

• 5w40 se preteaza cel mai bine pentru clima de la noi.

Comment

• folosesc de la 5000km Mobil1*Sub noua denumire de Mobil Super 3000 5w40 full sintetic
              si sunt super multumit

Comment

• eu am cumparat acum ELF Turbo Diesel 10W-40 .
                oare e bun , sau am aruncat banii pe fereastra ?
                Last edited by florynelu; 19 July 2009, 11:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by DRIVERMAN View Post
                  folosesc de la 5000km Mobil1*Sub noua denumire de Mobil Super 3000 5w40 full sintetic
                  si sunt super multumit
                  Vezi ca gama Mobil 1 (care e facut preponderent prin Belgia) nu e aceeasi treaba cu gama Mobil Super (care e facut 100%) in Turcia.

Originally posted by florynelu View Post
                  eu am cumparat acum ELF Turbo Diesel 10W-40 .
                  oare e bun , sau am aruncat banii pe fereastra ?
                  Este un ulei foarte bun. Pentru diesel nu trebuie ulei foarte subtire datorita fortelor mult mai mari decat la benzina care actioneaza in motor si neaparat cu indicatorul pentru diesel deoarece uleiul respectiv va contine mai mult detergent decat la benzina pentru spalare (dupa cum se stie motoarele astea sunt mai "imputite" de felul lor)
                  Last edited by emanu900; 20 July 2009, 11:29.

Comment

• Am tot citit topicul acesta si pana la urma raman la http://www.rogri.com/?p=productsMore...0-4-Litri.html.Urmeaza revizia de 60.000 km si ma gandesc sa trec pe ceva mai bun,pana acum am avut ulei dacia oil premium 5w30.
                    Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• eu am folosit numai elf si voi folosi numai elf !
                      e foarte bun.eu il schimb mereu la 10.000 km.
                      l-am schimbat si pe cel de la cutie tot cu elf.

Comment

• Originally posted by amg View Post
                        Am tot citit topicul acesta si pana la urma raman la http://www.rogri.com/?p=productsMore...0-4-Litri.html.Urmeaza revizia de 60.000 km si ma gandesc sa trec pe ceva mai bun,pana acum am avut ulei dacia oil premium 5w30.
                        Si eu tot de aici cumpar uleiul!Super baiat si super pret!Recomand!

Comment

• Originally posted by amg View Post
                          Am tot citit topicul acesta si pana la urma raman la http://www.rogri.com/?p=productsMore...0-4-Litri.html.Urmeaza revizia de 60.000 km si ma gandesc sa trec pe ceva mai bun,pana acum am avut ulei dacia oil premium 5w30.
                          Poti incerca si Elf Evolution SXR 5w30...nu e diferenta intre el si Mobil
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• Si mai platiti si transportu?
                            retur plata, pai tre sa fie vreo 20-25 lei.

Comment

• Originally posted by gmv97 View Post
                              Poti incerca si Elf Evolution SXR 5w30...nu e diferenta intre el si Mobil

Diferenta este intre Elf Evolution SXR 5w30 si Mobil 1 ESP Formula 5w30

Densitate la 15 grade: Elf 857 kg/m3 / Mobil ESP 850 kg/m3
                              Vascozitate la 40 grade: Elf 56.1 mm2/s / Mobil ESP 72 mm2/s
                              Vascozitate la 100 grade: Elf 9,85 mm2/s / Mobil ESP 12,1 mm2/s
                              Indexul vascozitatii in ansamblu este : Elf 163 / Mobil ESP 164 (aici e cam la fel)
                              Punctul de curgere la - 45 grade Celsius este identic la ambele tipuri de ulei
                              Punctul de aprindere: Elf 236 grade Celsius / Mobil ESP 254 grade Celsius
                              Last edited by darksid3; 20 July 2009, 13:04.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Salutare.Cat timp am facut reviziile la Dacia,au bagat ei Dacia Oil parca.La 50 000 a luat taicamio Aral SAE 5W40.Acum la revizia de 60 000 a luat Elf Evolution SXR 5W30.E bun?Multa lume recomanda W40.Ce difera la W30?E pentru motoare mai noi?Ms.
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google