Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu, masina a iesit din garantie si am gasit ubn service mai aproape de casa, autorizat RAR, service important, nu dau nume sa nu fac reclama gratuita . nu contest Mobil 1 sau oricare ulei auto, era doar rugamintea de a va spune parerea despre MOTUL.
    Nu va ascund ca mai am o masina la serviciu, un FIAT DOBLO 1,3 Mjet diesel caruia i-au bagat MOTUL cam de 2 schimburi si parca merge altfel. mai bine. De aceea eram curios daca sa bag si in Logan.

Comment

• Eu stiam ca nu prea se recomanda uleiurile w30 la diesel...citisem pe undeva,parca chiar in manualul de la dacia...sa ma contrazica cineva daca zic tampenii...
      sigpic

Comment

• @Dragman ;Multumesc pentru raspuns. Am intrebat tocmai pentru ca stiam ca Motul este un ulai foarte bun.

Comment

• am vazut ieri ceva ulei full sintetic Mobil 1 si scria 3000 pe el ... cred ca era 5w-40 dar nu sunt chiar sigur de asta. stie cineva ceva de el ?
          Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
          Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• Da...cu banii aia iti iei un Castrol sau Valvoline din aceeasi "grupa" si sunt substantial mai ok .
            Daca vrei Mobil, ia numai Mobil 1...tot ce inseamna 5w30 sau 0w40
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• costa 110 RON 4 L. restul ce am vazut castrol si altele erau mult mai scumpe.
              Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
              Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

• A...ok, aici la Bucuresti l-am vazut si la 150 de ron 4 L

Comment

• La 110 ron sigur nu era 5w ci 10w...si cum spunea si darksid3 daca vrei mobil adevarat ia Mobil 1 din gamele NewLife,ESP formula,etc...alea sunt uleiuri adevarate,restul syntS,super 3000 si alte vrajeli sunt mediocre.Eu am vrut sa iau Mobil 1 dar preturile sunt destul de piperate(calitatea costa) si m-am gandit ca totusi nu am bmw sau mertzan si ca mai bine caut ceva mai ok la pret si peste ce recomanda fabrica, asa am ajuns la Castrol Magnatec 5w40...
                  sigpic

Comment

• am un logan ABS Plus 1.6l,de unde pot cumpara si eu piese:placute frana (daca sunt ceva recomandari ) ,ulei (dar nu stiu de care sa bag) ,filtru aer ,filtru ulei

Comment

• Atatea informatii si recomandari gasesti pe forum de nici idee n-ai, numai sa ai rabdare sa citesti si pe cat posibil sa scoti ideile bune (care sunt multe). Nu exista topicuri fara ''bombe'' aruncate (indiferent de forum) dar cu siguranta ceva idei poti scoate.

La capitolul ulei tot ce inseamna norma A3 (benzinar) 5W30, 5W40, 0W40 e bun pentru motoarele noastre si ca marca zic eu sa mergi pe ceva cunoscut: Elf, Castrol, Mobil1, Havoline, Aral, Motul.
                      In functie de buget de orientezi spre ce sa cumperi. In principiu ce e mai scump e si mai bun, nu suna bine dar cam asa stau lucrurile la modu' cel mai simplu.

Comment

• Cand am ridicat masina de la dealer in aprilie, i-am spus ca la prima revizie o sa vin cu uleiul meu si anume Castrol Magnatec 5w-40 (ma rog, la inceput a zis ca nu se poate, dar l-am convins repede ) , deocamdata am 4000 km, dar dupa ce am citit aici parerile dumneavoastra am ajuns la concluzia ca e cel mai potrivit pentru al meu laureate 16v. In motorul de 1.6 16v intra 4,8 litri.

Comment

• Slava Domnului acum avem de unde alege (pret, marca, calitate)...nu mai e ca pe vremea lui Ceashca sa stam la coada pentru Lubrifin 15w40

Comment

• 5w30 dasta vede loghyy
                            Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

• cati litri intra intr-un logan ABS Plus motor 1.6? cineva mi-a spus ca 3 litri este adevarat?

Comment

• 3.5 stiam eu ca bag in 1.4 deci la tine nare cum mai putin .

In tico intra 3 l si ala are motor de 0.800

In DCI de 85 Cai intra 4.5 L
                                Last edited by C@talin; 24 August 2009, 23:01.
                                Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google