Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MobilSuper si Mobil1 sunt produse de aceeasi companie/fabricant.
    Eu le vad cam asa: Mobil1 e varful de gama si MobilSuper gama de uleiuri mai slaba calitativ, dar la un nivel destul de inalt (suna aiurea poate).
    Daca ai bani de 0W30 (''fuel economy'' e doar cu reclama ca tu n-ai sa vezi nici o economie la benzina, o sa ai numai o protectie mai slaba la motor pt ca e subtire tare), mult mai bine sa bagi 0W40 Mobil1.

Comment

• Sau poate chiar 5w40...cred ca se preteaza mai bine la motorul de Logan care nu e hi-tech...plus ca e mai ieftin.
      sigpic

Comment

• Merge si un 5w40 de firma buna...eu unu as alege doar 2 tipuri de ulei pt un benzinar nou: 5w30 sau 0w40

PS: Dupa 12.000 km parcursi cu Mobil 1 5w30 ESP, nici acum nu s-a inegrit uleiu...doar s-a facut maroniu din galben
        Last edited by darksid3; 18 September 2009, 18:47.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
          Sau poate chiar 5w40...cred ca se preteaza mai bine la motorul de Logan care nu e hi-tech....
          Un 5W30 (full sint) e mai ''high tech'' (sau cel putin la fel) decat un 0W40 sau 5W40 daca e sa o luam in felu asta.
          Iar revenim la treaba cu ''motor mai vechi-se preteaza ulei mai prost''.
          Daca bagi in motor de Dacia 1300 ulei 0W40 n-are nimic, din contra, merge mai bine si ii triplezi intervalu de schimb (fata de un mineral).
          Last edited by Octavian; 18 September 2009, 21:48.

Comment

• Eu de cand am masina folosesc numai mobil 1 5w30,este cam scump dar parerea mea este ca e cel mai bun ulei.

Comment

• Singurul motiv pentru care as cumpara eu alt ulei, ar fi daca diferenta de pret (intre ce-mi vand ei la reprezentanta si ce as cumpara eu) ar merita efortul.
              In rest n-au decat sa-mi puna si pacura, 3 ani de zile sau 100.000km ma doare la bascheti! Asta e si motivul pentru care nu mi-am cumparat nemtoaica second, ci mi-am luat Dacie noua - garantia -!
              Revizia o s-o fac la 20.000km pentru ca nu se poate mai tarziu. Nu inteleg dece as schimba consumabilele mai devreme!
              II las pe cel de-al 5-lea sau al 6-lea proprietar al masinii mele sa-si faca griji cu marca uleiului. Eu nu-mi fac. Nu vreau sa fac 1.000.000km cu Loganul. Nici sa-l tin 20 de ani ca pe vreme lui Ceasca.Voi vreti?

Comment

• Am Dacia oil acum la 26000 km dar as pune un ulei sintetic fie Mobil sau Aral la revizia de 30000km Pina atunci mai vad pareri de la cei care si-au pus deja.

Comment

• Eu nu inteleg de ce tot va pligeti ca unele tipuri de ului sunt scumpe. Intre un ulei foarte bun si unul mediocru, la un schimb, este o diferenta de 100 lei daca il schimbi odata pe an faci o economie de 0,27 lei pe zi, mare economie! Sau 0,006 lei pe Km! Cred ca e bine ca tot timpul sa bagi ce este mai bun indiferent cit ai de gind sa ti masina. Ca sa nu mai vorbim de moralitatea lui er69re care nu se gindeste ca dupa citiva ani va vinde o rabla obosita!

Comment

• am fost si mi-am luat ulei Mobil Super 3000 5W40 ,pana la urma m-am hotarat la acest ulei sa vad acum cum se comporta masina .

Comment

• eu la prima revizie de 10000 iam bagat elf 5w-40 la 20000 am vrut sa ii bag tot elf dar am fost in practiker si nu avea asa ca am luat castrol tot ful sintetic 180 ron si vreau sa zic ca nu este nici o diferenta la cum aud pe aici ca se simte imediat diferenta intre marcile de uleiuri

Comment

• cum se mai poate scoate un filtru de ulei daca nu am cheie de filtru?

Comment

• Originally posted by laurlaur71 View Post
                          cum se mai poate scoate un filtru de ulei daca nu am cheie de filtru?
                          Daca ai noroc sa nu fie strans tare poti sa il desfaci cu mana ...desi nu prea cred ..dar cea mai buna idee e sa iti cumperi o cheie ca nu costa mult
                          In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                          sigpic

Comment

• mai am o intrebare stupida se desface spre stanga sau spre dreapta ?

Comment

• Da-i cu incredere spre stanga.
                              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• merge desfacut si cu o surubelnita sau dalta date lovituri scurte la baza lui pana se desface putin, nu se intampla nimic la motor.
                                am zi eu schimbul azi maine si vreau sa-i bag metabond speed 10w40, este produs de elfina, este importat, ce parere aveti?
                                in cartea de la dealer scrie ca la benzinare pana la -20 grade merge 10w40.

inca o intrebare, cati litri intra in motorul de 1.4?
                                Last edited by vyp75; 21 September 2009, 17:59. Reason: Automerged Doublepost
                                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google