Am completat cu "noul" (eticheta noua) Mobil 1 ESP peste cel vechi (eticheta veche)...de 2000 de km nu zice motorul nimic...merge la fel...deci e acelasi ulei si 0w40-ul....lucru confirmat si de managerul unui important magazin de auto
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu mi-am expus o parere, nu ti-am spus sa te iei dupa mine, ca nu sunt "oracolul din balcesti". ramane ca tu sa te faci ceva sa te lamuresti 100% sa nu ramai in dubii, desi e cam greu de crezut ca o sa ajungi la o clarificare a problemei, pt ca ... atatea persoane, tot atatea pareri . decizia e a ta.sigpic
Comment
-
M1 0W40 NewLife= M10W40 Protection Formula.
Mobil 5W40 SyntS=MobilSuperS 3000.
Valabil la tot restu' de sortimente Mobil.
Tot oloiu' ala e 99,9% (in fc de unde descarci fisa tehnica, valorile difera foarte foarte putin).
Deci nu te stresa ca nu e ''NewLife'' , e Mobil1 0W40 si unu' si celalalt, adica tot ala ))
PS: important e ce-i in bidon, nu desenele si masinutele de F1 de pe ambalaj.
Comment
-
-
dap.ce spuneai tu si darksid3.ati avut dreptate,ca si mine de altfel.ca daca nu eram de aceeasi parere,nu-l luam inainte de a ma asigura.Last edited by theo_bv2002; 9 November 2009, 10:31.Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
-
Am cumparat si eu 3 l Mobil1 esp forumula 5w30 + filtru de origine si sper ca la sfarsitu saptamani astea sa imi fac timp si sa il bag in masina pana acum foloseam mobil 5w40(pe care il tineam 9000km) pe asta cam cat imi recomandat sa il tin?
Comment
Comment