Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am completat cu "noul" (eticheta noua) Mobil 1 ESP peste cel vechi (eticheta veche)...de 2000 de km nu zice motorul nimic...merge la fel...deci e acelasi ulei si 0w40-ul....lucru confirmat si de managerul unui important magazin de auto
    Last edited by darksid3; 8 November 2009, 11:32.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• eu mi-am expus o parere, nu ti-am spus sa te iei dupa mine, ca nu sunt "oracolul din balcesti". ramane ca tu sa te faci ceva sa te lamuresti 100% sa nu ramai in dubii, desi e cam greu de crezut ca o sa ajungi la o clarificare a problemei, pt ca ... atatea persoane, tot atatea pareri . decizia e a ta.
      sigpic

Comment

• M1 0W40 NewLife= M10W40 Protection Formula.
        Mobil 5W40 SyntS=MobilSuperS 3000.
        Valabil la tot restu' de sortimente Mobil.
        Tot oloiu' ala e 99,9% (in fc de unde descarci fisa tehnica, valorile difera foarte foarte putin).
        Deci nu te stresa ca nu e ''NewLife'' , e Mobil1 0W40 si unu' si celalalt, adica tot ala ))

PS: important e ce-i in bidon, nu desenele si masinutele de F1 de pe ambalaj.

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
          Pfa!Frate!da ce are uleiul ala Nissan?cred ca era tot Elf in sticla...oricum,bravos!la cat mai multi km sa te duca fara incidente.
          elf era,numai ca pe bidon aparea inscriptia de nissan.Oricum,sper sa fie ok

Comment

• Pai este ok!si daca e venit prin reteaua Nissan,macar stii sigur ca e original (cel putin teoretic)...asa sunt si uleiurile BMW care costa vreo 90 de lei litrul...si care probabil sunt Mobil 1...
            sigpic

Comment

• am sunat acum la MOBIL 1,la bucuresti,si am intreabat.
              MOBIL 1 NEW LIFE 0W40 este acelasi produs cu MOBIL 1 0W40 PROTECTION FORMULA.
              difera doar ambalajul.
              Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Ce spuneam si noi p-aci
                Acu' poate te-ai linistit.
                Forja tata, forja!

Comment

• dap.ce spuneai tu si darksid3.ati avut dreptate,ca si mine de altfel.ca daca nu eram de aceeasi parere,nu-l luam inainte de a ma asigura.
                  Last edited by theo_bv2002; 9 November 2009, 10:31.
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

• Am cumparat si eu 3 l Mobil1 esp forumula 5w30 + filtru de origine si sper ca la sfarsitu saptamani astea sa imi fac timp si sa il bag in masina pana acum foloseam mobil 5w40(pe care il tineam 9000km) pe asta cam cat imi recomandat sa il tin?
                    Attached Files

Comment

• 20.000 de km il poti tine fara probleme...el e garantat mai mult. Daca mergi mai mult prin afara orasului, dupa 25.000 km schimba-l.

Comment

• hopa. si-a schimbat ambalajul Mobil1 esp 5w30?!
                        sigpic

Comment

• darksid3 mersi pentru info cred ca 20.000 e de ajuns.
                          bogdan_1984 nu stiu ce sa zic eu nu am mai folosit asa ca nu stiu cum arata ambalaju, sau daca sa schimbat.

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                            hopa. si-a schimbat ambalajul Mobil1 esp 5w30?!
                            Da, l-a schimbat si ESP-ul dar oloiul e acelasi.

Comment

• Darkside eu il am in motor de aproape 15 mii de km si sa sti ca nu prea imi place cum arata culoare.E cam negricios.Oare de ce?

Comment

• Pai pentru ca-ti iti curata motorul de depuneri. E normal sa se innegreasca, detergentii isi fac treaba.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google