Octavian esti off topic tata
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pai testul in ce conditii a fost facut? E vorba de o procedura oficiala care sa urmeze anumiti parametrii? Esti sigur ca uleiul nu era contrafacut?...adica nu neg ceea ce spui dar daca e vorba de un singur motor si o anume masina, sunt unele conditii care nu pot "explica" la modul general calitatea si proprietatile unui anume tip de ulei.
PS: Sunt consternat de descrierea M 1 15w50 pe fisa tehnicaIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
ELF Evolution SXR 5-40w mi se pare cel mai bun avand in vederea raportul calitate pret si sincer de la prima revizie pana acuma numai elf 5-40 am folosit si face fata chiar bine mai ales la stilul meu de mers...Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Comment
-
Originally posted by Octavian___31 View PostEi spun (Motul) ca e 100% sintetic. Ai tu alte surse?
PS: nu sunt deloc ''deoebit'' de scumpe, au un nivel de pret normal (40-60 lei/litru, depinde de tip).
2. Mie tot mi se pare destul de scump (220 lei bidonul de 5l, fara transport, rezulta un cost de 44 lei / litru ). Xcess-ul este destul de similar cu Valvoline SynP 5w40, care nu cred ca are un pret mai mare de 38 lei / litru, concluzia fiind ca Motul-ul este mai scump cu 15-20%. Nu vreau sa-mi imaginez cat costa sortimentele "ester", cum ar fi E-tech 0w40, 300v (asta am inteles ca are un pret de 70-80 lei / L).
Originally posted by boris borissunt in dilema.nu stiu de care sa bag.A3/B4,care il importa gero pitesti si zica.se ca e original de germania sau C3-ul care are si api sm,si il gasesc si cu cod de germania ,incepe cu 4,si cu cod de belgia ,incepe cu 5....help.....sigpic
Comment
-
Ce ziceti, sa tin uleiul Dacia Oil mai mult de 10000 km? Am un Ph2, trebuia sa merg la revizie la 1 an sau 20000 km. Eu mai mult de 15000-16000 km nu fac pe an, puteam sa merg la 1 an, dar am decis sa il schimb la 10000km la reprezentanta. Apoi, bineinteles ca la revizie (la 1 an si 15000 km) a trebuit sa il schimb din nou. Nu stiu ce sa fac: sa il schimb din nou la 8000-10000 km sau sa il las 15000 km? Parca nu l-as lasa atat de mult... Voi ce ziceti?
Comment
-
de ce nu l-ai lasa? crezi ca ies cartofi prajiti pe teava de esapament?
depinde cum folosesti masina. daca mergi mai mult in trafic urban, atunci il schimbi la 7500. daca nu, il tii atat cat trebuie, 15 sau 20000 km.
daca are norma A5 il poti tine linistit 20000km. eu l-am avut 20000km in conditii de trafic urban, extraurban si forje si cand l-am scos avea o culoare maronie.Last edited by bogdan_1984; 26 December 2009, 19:15.sigpic
Comment
-
Salutari.Am cumparat 3 litri de elf excellium 0w30 pt.schimbul de ulei +filtru Mann,e ok acest ulei sau trb.5w30?Rog colegii care au folosit acest tip de ulei sa-mi spuna daca e un ulei de incredere(eu l-am ales pt.ca e full sintetic si are si recomandarea renault).Multumesc pt. raspunsuri.
Comment
-
Ce ulei sa aleg intre ELF 10 w40 (Competition st parca) si ELF 5w40 (Excellium) ambele sunt a3/b4 ?? Acum in masina am 5w30 ELF Evolution sxr a5/b5 si este cam zgomotos motorul, pana la ultima revizie aveam 10w40 in motor
Off-topic- cum se numeste uleiul pentru cutie de la Elf -TRanself TRJ 75w 80 api gl 5 ???In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
Comment