Atata timp cat uleiurile sunt sintetice, nu are avea nimic....treaba e ca nu stiu cat de obiective vor fi impresiile avand in vedere ca nu bagi un super ulei dupa un "Floriol". Bagi un ulei bun dupa alt ulei bun s.a.m.d. Eu m-am convins ca nu are rost sa schimb tipul de ulei atata timp cat merg pe unu foarte bun.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by theo_bv2002 View Postam pus ulei MOBIL 1 NEW LIFE 0W40.dupa 3000 de km nu prea am observat nici o diferenta.doar ca se incalzeste mai repede.aaa,si toti mecanicii mi-au spus ca e prea subtire,si ca iarna merge,dar vara ar cam trebui schimbat.ma deranjeaza ca nu exista MOBIL 1 5w40 si doar MOBIL SUPER sau MOBIL 3000,de aia am si luat OW40,pt ca era singurul MOBIL 1 care s-ar fi potrivit.dar il voi schimba cand fac km,dar nu stiu cu ce.probabil ca va fi MOBIL 5w40,de care o fi el,super sau 3000,asta e
Mobil Super 3000 5W40/5W30 sau Super Fe 5W30, etc sunt decente dar inferioare gamei Mobil 1 New Life 0W40 sau ESP Formula. Te mai poti uita si la alti producatori gen Castrol, Aral, Elf, Motul, etc. In functie de buget te orientezi la tipul de ulei, nu doar indicativul conteaza, de exemplu intre Mobil Super 3000 5W30 si Mobil 1 ESP 5W30 exista diferente de calitate (si de pret), indicativul (5 30) este doar o mica parte a problemei.'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostDeci tu pe perioada de primavara-toamna mergi cu 20W60 ? Pentru ce ? Care este regimul in care folosesti masina ?
THE FIRST INDEPENDENT SYNTHETIC ENGINE OIL TEST EVER FILMED. •Mobil 1 •Castrol Edge •Motul 300V •Royal Purple •Nulon See which performance engine oil wins du...
Top Speed Tests Royal Purple vs. Motul 8100. Check out our website for more information: topspeedperformance.net
sunt 2 filme care compara uleiurile in functie de rezultatul masinilor scos pe dyno.
Comment
-
-
Originally posted by livas View PostAs vrea si eu o parere despre uleiul 10W40 pentru motor diesel, produs de Lukoil .A mai folosit cineva ? Astept si eu pareri.In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Originally posted by marx View Postdeci iti dai seama ca nu stii ce sa mai cumperi. eu bag Motul 20w60 300v competition de care folosesc masinile de Le Mans. merge super super bine si este mult mai silentios motorul
p.s. @octavian iti dai seama ca un film a fost facut de motul si unul de royal aia.
Iarna cre' ca e gros ca naiba la -5...-10 grC (20W60, 10W60 ar trebui sa fie mai OK).
Comment
-
Din cate stiam eu, 20wXX, indica faptul ca este un ulei mineral. 15wXX si 10wXX este semisintetic, iar 5wXX si 0wXX este sintetic.
Stiu bine, sau sunt informat gresit? Macar sa nu mor prost...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment