Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atata timp cat uleiurile sunt sintetice, nu are avea nimic....treaba e ca nu stiu cat de obiective vor fi impresiile avand in vedere ca nu bagi un super ulei dupa un "Floriol". Bagi un ulei bun dupa alt ulei bun s.a.m.d. Eu m-am convins ca nu are rost sa schimb tipul de ulei atata timp cat merg pe unu foarte bun.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by theo_bv2002 View Post
      am pus ulei MOBIL 1 NEW LIFE 0W40.dupa 3000 de km nu prea am observat nici o diferenta.doar ca se incalzeste mai repede.aaa,si toti mecanicii mi-au spus ca e prea subtire,si ca iarna merge,dar vara ar cam trebui schimbat.ma deranjeaza ca nu exista MOBIL 1 5w40 si doar MOBIL SUPER sau MOBIL 3000,de aia am si luat OW40,pt ca era singurul MOBIL 1 care s-ar fi potrivit.dar il voi schimba cand fac km,dar nu stiu cu ce.probabil ca va fi MOBIL 5w40,de care o fi el,super sau 3000,asta e
      Mobil 1 New Life 0W40 este un ulei de top si nu este prea subtire, este prea bun. Mecanicii aia sunt "experti din popor". Apropo, exista si Mobil 1 5W40, ESP Formula doar ca nu prea se gaseste la noi, mai des dai peste varianta 5W30 care este de asemenea excelenta, orice ai baga din uleiurile astea nu ai cum sa fii dezamagit.

Mobil Super 3000 5W40/5W30 sau Super Fe 5W30, etc sunt decente dar inferioare gamei Mobil 1 New Life 0W40 sau ESP Formula. Te mai poti uita si la alti producatori gen Castrol, Aral, Elf, Motul, etc. In functie de buget te orientezi la tipul de ulei, nu doar indicativul conteaza, de exemplu intre Mobil Super 3000 5W30 si Mobil 1 ESP 5W30 exista diferente de calitate (si de pret), indicativul (5 30) este doar o mica parte a problemei.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• As vrea si eu o parere despre uleiul 10W40 pentru motor diesel, produs de Lukoil .A mai folosit cineva ? Astept si eu pareri.
        passion 1.5 DCi

Comment

• Originally posted by Shakar View Post
          Deci tu pe perioada de primavara-toamna mergi cu 20W60 ? Pentru ce ? Care este regimul in care folosesti masina ?
          o folosesc normal si din cand in cand ii rup capu, rau. imi place foarte mult 20w60. motorul devine mult mai silentios si parerea mea este ca trage f bine cu uleiul asta.

THE FIRST INDEPENDENT SYNTHETIC ENGINE OIL TEST EVER FILMED. •Mobil 1 •Castrol Edge •Motul 300V •Royal Purple •Nulon See which performance engine oil wins du...

Top Speed Tests Royal Purple vs. Motul 8100. Check out our website for more information: topspeedperformance.net

sunt 2 filme care compara uleiurile in functie de rezultatul masinilor scos pe dyno.

Comment

• Cll: dupa ce o sa ii faci schimbul si o sa parcurgi ceva km te rog frumos sa vii si cu niste detalii deoarece vreau sa cumpar si eu acelasi ulei.

Comment

• Originally posted by marx View Post
              ..........................
              sunt 2 filme care compara uleiurile in functie de rezultatul masinilor scos pe dyno.
              Foarte tare.
              Numai ca in primu clip Royal Purple e mai tare ca Motul, in clipu doi Motul e mai tare ca RoyalPurple, tare ce mai...

Comment

• deci iti dai seama ca nu stii ce sa mai cumperi. eu bag Motul 20w60 300v competition de care folosesc masinile de Le Mans. merge super super bine si este mult mai silentios motorul

p.s. @octavian iti dai seama ca un film a fost facut de motul si unul de royal aia.

Comment

• Originally posted by livas View Post
                  As vrea si eu o parere despre uleiul 10W40 pentru motor diesel, produs de Lukoil .A mai folosit cineva ? Astept si eu pareri.
                  Sfatul meu este sa mergi pe Elf 10w40 Diesel daca tot vrei ceva mai ieftin .....cred ca este mai ok decat LukOil
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

deci iti dai seama ca nu stii ce sa mai cumperi. eu bag Motul 20w60 300v competition de care folosesc masinile de Le Mans. merge super super bine si este mult mai silentios motorul

p.s. @octavian iti dai seama ca un film a fost facut de motul si unul de royal aia.
                    E bun ala(20W60), dar e bine sa mergi numa-n forje cu el, altfel e vascos degeaba (adica mai mult pierzi la putere si consum). Eu as baga asa ceva (10W60 nu 20W60) numai dupa 100-150000 km.
                    Iarna cre' ca e gros ca naiba la -5...-10 grC (20W60, 10W60 ar trebui sa fie mai OK).

Comment

• e acelasi lucru 10w60 cu 20w60 la temperaturi in regim de mers. iarna in schimb e nasol cu 20w. e bun 10w pentru iarna. mie mi se pare ca trage mult mai bine cu 20w60 decat cu 10w40

Comment

• nici la batrana nu puneam ulei cu indicii astia...
                        sigpic

Comment

............. mie mi se pare ca trage mult mai bine cu 20w60 decat cu 10w40
                          Posibil, desi in teorie nu prea pusca (mai ales ca ai motor nou).

Comment

• Din cate stiam eu, 20wXX, indica faptul ca este un ulei mineral. 15wXX si 10wXX este semisintetic, iar 5wXX si 0wXX este sintetic.
                            Stiu bine, sau sunt informat gresit? Macar sa nu mor prost...
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Poa' sa fie si 10W40 si 15W40 (si cel discutat 20W60) full sintetic, nu e lege.

Comment

• Asta este mai mult un mit. Gasesti uleiuri sintetice 10W** de exemplu sau chiar 15W50 (Motul).
                                Last edited by Shakar; 16 March 2010, 15:08.
                                '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google