Originally posted by vitriol
View Post
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salutare
eu unu 75000 adica 5 schimburi am mers cu elf 5w30...acum cand am facut ultimul schimb daca tot il aveam prin garaj am bagat dacia oil 5w30...
cand aveam o circoteca de 1310 cu motor 1.6 bagam in ea saraca ulei de vapor si nu avea nimic...si perca mergea mai bn...
da am si eu o intrebare ce reprezinta numerele alea? asta daca nu ma deranjeaza intrebarea mea...
Comment
-
Daca ai rabdare sa citesti cele 2 pagini de pe linkul pus, vei afla care e treaba cu cifrele
Nu mai da Quote la postul anterior
Comment
-
mitosu ! ia zi nene ce aral 5w30 sau 5w40 ?
si eu ma gandeam sa iau aral chiar daca parerile sunt impartite , cineva imi recomanda acest ulei , numai ca unii spun ca este generatie mai veche !''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.
Comment
-
Scuze ca ma bag in discutie...e vorba de Aral High Tronic 5w40. Despre treaba cu invechitul: Multi habar n-au ce-s alea norme ACEA si API dar isi dau cu parerea. Poti pune linistit daca vrei acest ulei. Depaseste cerintele impuse de contructor.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
-
atasat este fisa tehnica.
LE: pentru 8100 xcess sau 300 v power?
uite si pentru 300v powerAttached FilesLast edited by bogdan_1984; 29 April 2010, 14:47.sigpic
Comment
Comment