eu nu prea am incredere in mobil 1 ,am auzit ca nu prea este bun asta de la noi
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
pareri si pareri. Cum e Mobilu' asa e si cstrolu' (la noi). Spre ex eu de castrol nu am auzit lucruri bune. Mi-a spus cineva care se ocupa numai cu uleiuri, sa nu bag Cstrol, na ca n-ar fi bun, dar la un test facut la vw (ei recom. Castrol) s-a observat ca turbinele picate erau la motoarele care aveau Castrol , care aveau Mobil, era ok. Dar personal, nu impartasesc chestia asta. Eu am sa merg pe Mobil. Ieri m-am intors din Olanda. La o benzinarie in Germania, m-am uitat la uleiuri, un 5W40 la ei e 25-29 euro/kg...so, no coment.
Comment
-
da corect dar astia la service-urile vw au de la mama or dar asta daca este in
CE nu pre sunt bune ca pot fi mai pe la noi de aici ,dar asa e parerile suntimpartite ,eu ca sa fiu sigur o sa continui sa-i bag si metabond(tratament motor) in caz ca uleiul este mai slab ,eu merg pe elf sintetic excelium in continuare"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
sicer sa fiu eu am bagat de la 19000km ,este special pt motoare si uzate si noi
mai ce sa spun eu am vazut reprezentatia metabond si am cam ramas uimit
ii dau turatii mari ,nu ai cum sa-ti dai seama decat daca desfaci motorul dar pe aia veche bagam 2+2 si cand am facut motorul mecanicul a ramas uimit ca nu avea nici o zgarietura vibrochenul deci metabondul este mult mai bun
ulei sintetic si metabond de motoare noi combinatia perfecta
acum am 25360 cam asa"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Filtrul de aer poti sa-l mai lasi, dar la 15.000 km ar fi bine sa-l schimbi si pe el.
Comment
-
filtru de aer e bine sa-l schimbi si la 10000 km depinde cat demult praf ai in oras
cel mai bine ar fi sa te uiti la el si in functie de cum arat tii minte pe viitor la cat ar trebuisa-l schimbi"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Sibiul e un oras curat, nu prea e praf, fiind si la poalele muntilor. Deci eu zic ca a merge la 15.000 km schimbat filtrul de aer.
Comment
-
Salutare ...Azi am fo la Emilian reprezentanta Dacia din Sibiu...si m-am interesat cam ce preturi au filtrele ce tre schimbate in urma efectuarii schimblui de ulei si anume:
-filtru de aer 45RON (cica e mai scump pentru varianta Prestige -16V)
-filtru de ulei 25RON (cica asa e si pt celelalte variante)
si au zis deasemenea ca sunt filtre de "origine" ....
Comment
-
Tot atat sunt si in Bucuresti. Bine, la unii dealeri e 60 ron filtrul de aer (nu pentru 1,6 16v), iar filtrul de ulei 35 ron, deh adaosul comercial...
Comment
-
eu am 15300 km,am schimbat uleiul dupa un an(aveam 8300km)si am bagat valvoline 10w40 sintetic,asta prin ianuarie.Zilele trecute m-am uitat la joja si am vazut ca nu se innegrise.La urmatoarea revizie am sa-i bag tot valvoline dar ceva mai bun,nu ca n-as fi multumit de asta dar nu cred ca i-ar strica.Atunci am schimbat si filtrul de aer ,de ulei(bineinteles)Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment