@Octavian___28: Decat Aral mai bine ia Mobil 1. Aralul nu mai e asa de bun ca inainte, cum ziceai si tu, Dacia Oil nici atat.
Ce ulei folositi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
eu merg si skimb uleiul la cineva care doar asta face si vinde uleiuri.
eu am dus cu mine mobil 0w40 si un coleg dacia oil.
colegul meu cand a vazut ca bag in masina mobil full sint la intrebat pe batran daca si dacia oil e bun.nu pot reproduce replica batranului .zicea ca e unul din cele mai penale uleiuri.zicea ca aralul si mobilul sunt cele mai bune calitativ.
diferenta eu o vad ca fac mai multi km dar si in caz ca merg mai mult timp turat nu isi pierde vascozitatea.Last edited by suru; 7 October 2007, 21:03.
Comment
-
Bun..acum poate mai e si treaba aia cu ''Dacia...aaa..ok..'' stim noi foarte bine. Eu am spus si repet, nu denigrez uleiu' de la Dacia, nu am auzit pe cineva sa aibe probleme din cauza lui, merge motoru' bine...dar vreau ceva bun, pe Mobil vad ca scrie ''Made in UE'' si costa 32 Ron /L, cand ma duc pe dincolo si ma uit prin benzinarii (ex. Germ.) vad ca este 28-30 Euro/L. Mobilu' si Castrolu'..ma pune rau pe ganduri...pai nu e acelasi ulei???
Un Mobil 5W40 (full sintetic) la noi e 32 ron/L Un dacia Oil 23 Ron/L, un Aral 40 Ron/L.., un Elf 30 Ron/L...iertati-ma....ce ce aleg...sa nu injur....Last edited by Octavian; 7 October 2007, 21:51.
Comment
-
eu am fost si am gasit mai ieftin decat aici si urmatoarele skimburi de ulei am sa le fac cu ulei de dincolo.
afara din tara sunt si alte cerinte de piata.calitatea se poate sa fie mai buna ca si a masinilor straine care se vand aici in romania majoritatea sunt de la turci,spania etc
Comment
-
eu va recomand un Motul 10w 40...pe care o sal pun si eu la primul schimb...costa dar cred ca o sa merite
cred ca daca folositi un 5w... e posibil sa arda din el si sa credeti ca consuma ....exclus sa folositi 0w...Last edited by Hulio_32; 7 October 2007, 22:50.http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
VAND HONDA ACCORD I-CTDI
Comment
-
Originally posted by Hulio_32eu va recomand un Motul 10w 40...pe care o sal pun si eu la primul schimb...costa dar cred ca o sa merite
cred ca daca folositi un 5w... e posibil sa arda din el si sa credeti ca consuma ....exclus sa folositi 0w...
Comment
-
astept sa ne spuna si alti referitor la 0w....http://hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/
VAND HONDA ACCORD I-CTDI
Comment
-
Ce vrajeala si pe mecanicii astia ca stiu ei care ulei e mai bun?de unde dreq sa stie au gustat din ele sau ce?Le-au bagat si masina a plecat dupa 10.000 km de unde sa stie ei care e vascozitatea etc?Nu au cum din moment ce nu cunosc soferul cum conduce etc,rulajul e urban sau rural......asta e vrajeala de 2 lei....e ca si cum te-ai duce la un magazin de terminale mobile si intrebi care e mai bun toti iti zic nokia si il iei dupa cateva ore iti dai seama ce teapa ai luat cu symbianul....eu am lucrat la cosmote si la fel ma intrebau toti care e mai bun...de unde dreq sa stiu eu ce le-am avut in buzunar 1 luna sa am timp sa il frec ca sa stiu?Spuneam Nokia pt ca pica bine si gata clientul inghitea galusca...si se ducea dupa aia si le zicea la prieteni ca noi recomandam nokia...fara sa stie cate sute de nokia aveam in service
Comment
-
Eu am intrebat cunostinta de la service. Mi-a zis ca daca nu fac rally, Dacia Oil 5W30 (semisintetic, Texaco fabricat in Belgia) este foarte bun, ba chiar excelent pt. motor. Uleiurile mai scumpe sunt inutile, iar avantajele apar doar in situatia unui condus fff. sportiv.
Acum fiecare stie ce vrea sa faca din Loganul lui si ulei baga in consecinta. Deci, eu bag Dacia Oil 5W30.
Comment
-
Aha, deci deci Dacia Oil 5W40 nu e nici macar full sinteic?
Unul dintre rezultatele pozitive ale unui ulei bun bagat in motor se vede dupa multi km parcursi (peste 150000). Normal ca un ulei bun (de preferinta full sintetic) prelungeste viata motorului, in aceleasi conditii de utilizare cu un ulei inferior, nu e acelasi lucru
Comment
-
Dacia Oil, full sintetic?! Fii serios... Deobicei Texaco, Aral, Lubrifin si alte marci de ulei low-cost sunt semi-sintetice.
Comment
-
Ai dreptate, cu o singura precizare: Aralu' nu intra in categoria low cost, din contra, e foarte scump (si f bun), mai scump decat un mobil full sintetic sau castrol.
Spun unii ca ar fi cel mai bun de la noi de pe piata. Ma rog, neesential.
Comment
-
La 15000 baietii mi-au pus uleiul Elf Excelium recomandat si de renault.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment