Ce ulei folositi?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Christnacht
    La 15000 baietii mi-au pus uleiul Elf Excelium recomandat si de renault.Sa auzim numai de bine
    cum ai reusit sai convingi?
    ca astia din ct sunt batuti in cap... sau ai fost in tulcea ?

sigpic

Comment

• Originally posted by Christnacht
      La 15000 baietii mi-au pus uleiul Elf Excelium recomandat si de renault.Sa auzim numai de bine
      si eu am tot din asta ,am cu el 7000 km si arata bine inca , il mai tin 3000 km si il schimb
      imi place cum se comporta uleiul ,este maroniu acum
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

• aral

E 90 roni 4 litri,si aralu e firma serioasa!!Dar la cutie ce e mai bun ?

Comment

• Originally posted by sonykel
          cum ai reusit sai convingi?
          ca astia din ct sunt batuti in cap... sau ai fost in tulcea ?
          eu am fost la revizie pe toata durata ei langa masina...si m-au lasat sa imi pun uleiul meu

Comment

• Originally posted by cristimar
            E 90 roni 4 litri,si aralu e firma serioasa!!Dar la cutie ce e mai bun ?
            Se mai gaseste ulei la cutie?Si daca da ce marca?Ultima oara am folosit prin '96 era un ulei italian,nu mai stiu marca,dar am fost multumit de acel ulei La bidon nu stii ce baga astia
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu o sa folosesc Dacia Oil sau ce o sa foloseasca cei de la service la revizie. E important sa folosesti uleiurile recomdate de producator. Daca se intampla ceva cu motorul (uzuri premature ale arborelui cotit, pistoane, segmenti, etc.) si te tuci la garantie sau le faci reclamatie, prima intrebare a celor de la Dacia este: "Ce ulei ati folosit?", si daca raspunsul este altul decat "Dacia Oil", nici nu vor sa auda. Good luck!

Comment

• Cezi ca va merge chestia cu reclamatia la astia de la DACIA?

Comment

• Originally posted by D-FENS
                  Cezi ca va merge chestia cu reclamatia la astia de la DACIA?
                  Nu sunt sigur, dar daca nu incerci... n-ai de unde sti. Nu cred ca Dacia se va lasa antrenata intr-o polemica pe tema asta, nu cred ca-si doresc o campanie de imagine negativa.

Comment

• Nu te supara ,dar nu m-as baza pe bunul simt al celor de la DACIA

Comment

• Originally posted by Sp!ke
                      Daca se intampla ceva cu motorul (uzuri premature ale arborelui cotit, pistoane, segmenti, etc.) si te tuci la garantie sau le faci reclamatie, prima intrebare a celor de la Dacia este: "Ce ulei ati folosit?", si daca raspunsul este altul decat "Dacia Oil", nici nu vor sa auda. Good luck!
                      Si te doare gura sa le zici ca ai pus Dacia Oil? N-au de unde sa-si dea seama daca e Dacia Oil sau altceva. Si ca sa stii si tu, Dacia recomanda uleiul Dacia Oil (normal) si Elf, scrie chiar in manual chestia asta.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu se specifica in carnetul de intretinere ce tip de ulei s-a folosit la revizie?

Comment

• Deobicei nu, scrie doar "Schimb Ulei".

Postez aici raspunsul de la VC referitor la folosirea altui ulei:
                          Domnule Andrei,

Conform Carnetului de Intretinere Dacia recomanda schimbarea uleiului
                          la 7500 km( dar nu obliga), putandu-se rula pana la 15000 km fara a se
                          afecta functionarea motorului.
                          Va recomandam sa studiati cu atentie Carnetul de Intretinere si
                          Carnetul de Garantii, unde se mentioneaza ca in perioada de garantie a
                          autoturismului toate operatiile sa fie efectuate intr-o unitate service
                          autorizata Dacia.
                          Dacia recomanda utilizarea uleiului Dacia Oil Premium 5W30 sau Dacia
                          Oil Extra 10W40( conform Instructiunilor de Utilizare ), dumneavoastra
                          putand utiliza si alt tip de ulei cu conditia sa aiba aceleasi
                          caracteristici, pentru a va putea pastra garantia motorului.
                          (s.n)

Cu stima,
                          Analist Servicii Client,
                          Cristina Sava
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Elf 5W40.
                            Pentru motoarele lor cei de la Renault recomanda Elf.
                            http://www.loganclub.ro/forum/vand_m...or-t35360.html

Comment

• E buna si alta firma. Am intrebat zilele trecute (in Arad) daca pot veni la 7500 sa-mi schimb uleiu' si daca pot veni cu alt ulei (Mobil). Fara nici o problema. In doi ani vad ca s-au schimbat multe, nu mai sunt asa de picati in cap, stiu ce a patit fratelo cand a vrut sa-si schimbe uleiu mai devreme (acum un an jumate) mai ca n-au vrut sa-l schimbe. Acum, nici o problema + ca nu mai comenteaza absolut nimic daca vi cu uleiu' tau.

Comment

• Buna ziua
                                Am un Logan Dci 1.5 nou. Am avut o problema si la 1000 km a intrat in service unde a fost schimbat uleiul. Acasa cand m-am uitat la joja, uleiul era galbui.
                                Am facut in concediu cca. 4200 km. Acum uleiul este inchis la culoare. Este normal ?
                                Multumesc in avans pentru sfaturile Dvs.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google