TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?
Collapse
X
-
dar am inteles ca sunt mai multe modele de brembo ventilate. sam, ai citit review-urile ? cica alea n-ar avrea easy check si nu e clar daca sunt PVT.
"cristian tita | 5 din 5 Stele!
06.07.2014
Am comandat aceste discuri pentru un logan MCV 1,5 dci (50KW/68CP) cu ABS AN FABRICATIE 2007 impreuna cu placute acelasi producator. D.p.d.v. al calitatii, serviciului prestat de piesenet nu am nici o problema. Piesele au venit repede, s-au potrivit, nimic de zis. DAR NU AU SISTEM EASY CHECK si stiu ce vorbesc! Cu sau fara sistemul acesta oricum le montam pe masina pentru renumele producatorului si pana acum nu am probleme, nu scartiie, nu vibreaza volanul la franare totul e OK, dar revin nu au sistem EASY CHECK."
Comment
-
eu vorbeam de easy check in sensul in care ar fi legat de PVT, daca este... habar n-am. am postat acolo si le-am cerut codul producatorului ca sa verific daca sunt pvt. pretul ar fi bun.
vad ca fdb 845 sunt doar 70 de lei. dar am inteles ca scartaie rau si cam uzeaza discurile.
Last edited by B997NDL; 14 March 2015, 19:23.
Comment
-
Eu am fost si am schimbat palcutele si discurile la ..dealer in programul Dacia.Am montat "pesele" marca Motrio.masina franeaza bine,vad ca ABS-ul nu mai intra asa repede,pedala e mai sus.Vechile discuri originale au tinut 67 mii km.mai aveau circa un mm si gata.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by margelatu View Post499 si o ora de cafea ..
cat poate fi manopera ? ti le facea un amic care se pricepe.
Comment
-
Deci ,lene + timp= bani.Asta e..Daca aveam de gand sa ies moca la manopera le schimba je,ca am scule .Am tremis nevasta dupa ce a dus copii la scoala sa schimbe piesele.Daca era sa le cumpar eu si sa le montez , alte fiare si cica erau mai scumpe.Deci...Romania...Last edited by margelatu; 14 March 2015, 20:40.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment