Originally posted by mariusstf
View Post
TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?
Collapse
X
-
Deci la discuri ate.ul e baza. Cred ca asta va fi. La placute tot ma tenteaza sa merg pe original, setul anterior fara sa mint am cu ele in jur de 60k km si chiar arata foarte bine si acum, cea ce ma face sa aleg tot original.
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Comment
-
Nu cred ca placutele de origine se imperecheaza bine cu discurile ATE; din ce stiu, discurile de origine, nu sunt produse de ATE.
Poti alge varianta de origine si ai garantia unei plieri perfecte disc-placute.
Brembo+ FDB 1781, sigur nu scartzie.
In fine, poti experimenta; pe banii tai, evident.
...
Pana una alta, peste 125 de mii cu discurile de origine (TRW) si ~50 de mii cu FDB 1781.Last edited by IancuMIC; 13 September 2017, 09:33.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Trw, dar ce model ca sunt multe tipuri, de aceea am si intrebat pe aici??
Nici sa experimentez nu vrea, bani se fac greu[emoji52]
Comment
-
Originally posted by mariusstf View PostDeci la discuri ate.ul e baza. Cred ca asta va fi. La placute tot ma tenteaza sa merg pe original, setul anterior fara sa mint am cu ele in jur de 60k km si chiar arata foarte bine si acum, cea ce ma face sa aleg tot original.
Comment
-
eu am discuri ate si placute ate si confirm ca scartaie destul de serios.
sunt la al doilea set de placute pe discurile astea (ambele ate), primele scartaiau ceva mai rau decat astea.
eu data viitoare voi merge pe placute si discuri de origine.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Nu stiu exact daca voi schimba discurile dupa setul asta (al doilea) sau dupa inca unul.
Discurile de fabrica originale m-au tinut un set de placute din fabrica, unul oe si inca unul trw (putin peste 60.000km). e drept omoram cam tare masina in tinerete )Last edited by bossake; 18 September 2017, 02:14.Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
-
Salut, etierii+portetrierii de logan 2 2013 se potrivesc pe vechiul logan ?
Mp3-ul din totare este din 2006 1.4 + ABS are discuri pline de 259 si vreau sa fac upgrade la sistemul de franare
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Momentan am achimbat plachetii Ferodo PremierInvingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
Comment