If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da aici e off topic cu placutele.
Deja am gasit client la discurile ferodo si placutele fdb 845.
Reformulez:
Ce combinatie de discuri+ placute( 259mm, ABS) sa folosesc pentru o franare acceptabila si silentioasa ? Buget 300 lei.
53.500 cu discurile de origine; foarte putin uzate, deci nu se pune problema inlocuirii.
Nu obisnuiesc sa le inrosesc; putina anticipatie in trafic si eviti sa contribui la incalzirea ...globala .
Pe la 80k s-au dus si discurile mele de fabrica. Consider ca au tinut destul, la cat de moi erau.
@Soran, nu cumpar nimic din targ de la patura, mai ales piese auto.
De FSL845 ziceam.
Aaaa, ca sa pastrez adevarul, cred totusi ca odata am cumparat un pestisor de acvariu din targ.
53.500 cu discurile de origine; foarte putin uzate, deci nu se pune problema inlocuirii.
Nu obisnuiesc sa le inrosesc; putina anticipatie in trafic si eviti sa contribui la incalzirea ...globala .
În bucureşti dacă faci asta se bagă 10 maşini în faţa ta, maşini care erau în spate, nu că vor să schimbe banda sau ceva...
Nu a încercat nimeni vaselina cu....cupru? (copper grease). Aplicată între plăcuţă şi etrier (NU între disc şi plăcuţă) ar elimina scârţâiala. Probabil că absoarbe vibraţiile produse de plăcuţe, ele tot vibrează dar sunetul se absoarbe de stratul foarte mic de vaselină.
Schimbat si eu de 1 ora discurile si placutele. Discuri ferodo pline si placute fdb 845. (multumesc Soran)
73.000 km din care 50 de mii facut numai in oras si-au pus amprenta pe ele suficient de bine cat sa se ovalizeze. Probabil au fost folosite placute proaste pe ele, erau trecute bine de limita de uzura, cred ca au grosime reala de vreo 8 mm.
Poze cu dansele, nepasuite placuta parca se lipeste placuta de disc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment