Lichidul trebuia oricum schimbat si cum pe vremea aia lucram in service, mi-a fost la indemana sa-i pun Blue Racing. O cam omoram pe serpentine si n-am simtit sa fie afectat ABS-ul in vreun fel, masina s-a comportat exemplar. Eram doar curios de ce nu Blue Racing pentru cele cu ABS.
TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?
Collapse
X
-
aveti idee ce discuri de frana sa pus pe logan din 2005 septembrie motor 1.4?am gasit pe situri 238 pline pentru sisteme fara abs si 259 la fel..multumescMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postaveti idee ce discuri de frana sa pus pe logan din 2005 septembrie motor 1.4?am gasit pe situri 238 pline pentru sisteme fara abs si 259 la fel..multumesc
Din cate stiu eu discuri de 238 s-au montat doar la loganurile pentru export cu jante de 14''.
Comment
-
ok va multumesc frumos..o sa imi iau intai placutele si pe urma discurile..discurile de la ferodo impreuna cu placutele ferodo premier sport se "pupa"?Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postok va multumesc frumos..o sa imi iau intai placutele si pe urma discurile..discurile de la ferodo impreuna cu placutele ferodo premier sport se "pupa"?
mi-au explicat mai sus baietii mai buni intr-ale franelor cum ca eu eram de vina, dupa mustrarile respective mi-am pus etrieri pentru discuri ventilate si mi-am luat brembo max cu fdb845, ca sa nu se mai ovalizeze oricat de prost as franaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by madhorsefuzzy View PostMerg fara modificari.
Deorece nu dispun de finante (mi-ar fi placut "KIT CONVERSIE FRANE BREMBO LOGAN" de la DS) voi apela la cea mai ieftina solutie: etrieri VAN (sper sa nu loveasca in janta), discuri ventilate de 259 si placute (am inteles ca cele pt. etrierii VAN sunt mai mari).
Le voi cumpara pe rand iar cand le am pe toate va mai "bat la cap" cu propuneri unde sa le montez.
PS: inca o data doresc sa multumesc celor care m-au sfatuit in diversele mele nelamuriri, sunteti o gasca super."Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII
Comment
Comment