Frana de mana pe tamburi sa tina se regleza usor. Dai tamburii jos ii gresezi si strangi frana) cat despre estetic... Cred ca sunt 1000 de lucruri la logan mult mai urate decat acei tamburi.
TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Postpfff profesori. trebuie sa existe o limita pe bune.
se trezesc ca posteaza din senin si se supara ca ii ia lumea la misto.
sa vina sa puna intrebari de genul : am o problema, nu franeaza, s au stricat franele spate, cum functioneaza, ce sa fac ?
nu sa zici ca vrei sa tina spatele doar la frana de mana. doar alea de drift au asa ceva
Legat de 1000 de lucruri mai urate... de acord. Dar asta mi se pare in top 10 prioritati.Last edited by Bgdn213NFS; 6 June 2012, 14:11.
Comment
-
sunt chestii de bun simt si de baza pe care trebuie sa le citesti despre sistemul de franare, despre cum functioneaza, cum se intretine si cum se utilizeaza. mai apoi poti sa te gandesti la a schimba componente, dar nu e cazul.
mergi la un service calumea sa-ti regleze franele, nu-ti mai bate tu capulDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostPai cam asa se intampla in mod normal.
Nu inteleg de ce nu iti functioneaza frana pe spate, n-o fi Loganul perfect la franare, dar totusi se descurca.
Mai degraba am vazut Cielo care de noi n-aveau pic de frana pe spate.sigpic
Comment
-
Pai la franare ma refeream si eu.
Repartitorul cand e defect nu blocheaza rotile, ci doar face sa franeze diferit ca intensitate stanga de dreapta.
In conditii de functionare corecta stiu ca regleaza intensitatea franarii pe spate, functie de gradul de incarcare al masinii.Last edited by mr.K; 6 June 2012, 14:33.
Comment
-
Se poate pune si ai doua obtiuni:
1.Discuri de 259 mm ventilate(Brembo Max ,brembo easy check,trw ,zimmerman etc) + etrieri TRW (au falca mai mare ,pentru ca discul ventilat e mai gros ) + placute compatibile cu discurile
2.Discuri de 260mm + etrieri de VAN + placute aferente
Nici una din cele 2 variante nu afecteaza Abs-u ....sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by Miky 48 View PostMie mi se pare ca senzorul de abs nu citeste nimic in rulment, ci pe capul de la planetara, citeste niste gauri intr-un plastic.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Miky 48 View PostAveti careva o poza la un rulment din asta minune cu senzor in el? Sau la senzorul propriu zis?Attached Files
Comment
Comment