Vezi aici ca baiatul vinde lucruri bune, in locul tau n-as rata ocazia. Acum 3 luni cand am trecut eu la ventilate nu gaseam de van si am luat tot de la el o pereche de etrieri+portetrieri TRW in stare foarte buna la un pret modic.
TIPURI DE DISCURI DE FRANA - Ce Folosim ?
Collapse
X
-
Sunt absolut sigur. Am schimbat un rand pe la 80k, dupa ce le-am masurat.
Sa inteleg ca este etrier special pentru fiecare dimensiune? Plăcuțele acum îmi calcă exact până în capătul discului. Cu disc de 259 rămâne ceva neatins spre exterior?
E un Ambiance din 2005.
Comment
-
Daca vrei sa faci o treaba cumpara din dezmembrari etrieri+portetrier de berlina pentru discurile de 259, de ventilate daca vrei discuri ventilate sau de pline daca vrei sa pui discuri pline pe 259.
Ca placute de frana as merge pe ATE, fdb845 (numai daca ai discuri ventilate), fdb1781, pagid, trw (variantele mai scumpe, nu cele de 60 de lei).Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Se blochează roata fără multă forță dacă e nevoie.
Pana la urma nu sunt aceleași placute, aceeași suprafață a ei de lucru? Totul e de răcire pana la urma dacă ești reisar . Pt oraș eu zic ca nu merită o investiție majora. Și am și făcut Transfăgărășanul cu 5 persoane fără sa se încingă sau alte alea.
Aaa, și Oituzul cu remorca fără sistem inerțial de frânare, cu vreo 600kg cu totul, și comportare ok pt acele condiții.
Comment
-
Tare sunt curios sa vad daca intr-adevar ai discuri de 238mm. Fa-le o masuratoare dupa ce le dai jos. O sa ai o surpriza
Comment
Comment