If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cum este combinatia ? nu scartaie ? ma gandisem sa pun si eu asa ceva.
am mers pana acum in jur de 500Km, sunt multumit de cum se comporta, nu scartie sau altceva, si pentru a frana este nevoie sa apas mai usor pe pedala fata de ce aveam inainte sau cel putin asa imi pare
amintesc ca am pus discuri ate si placute TRW GDB1634
Facem putin offtopic, dar cu folos. Agregatul nou are discuri ATE, placute ATE, probabil gamele mai serioase. Dupa ce le-am dat omorul in 2 randuri, acum scartaie si ele. Dupa cateva sute de km au sa taca.
Discurile alea Brembo sunt geniale. Nu bat indiferent in ce hal la incingi si rezista excelent la placute foarte abrazive. Daca pe mine m-au tinut 90.000 km cu Ferodo Premier iar apoi cu DS -uri, cred ca nu mai este nimic de adaugat.
Salut, o intrebare am logan 2010 1.6 8v (64 kw), ce discuri oi avea? 238 sau 259? Am inteles din ce am citit pe aici ca discurile brembo ar fi bune cu placute ferodo si as vrea sa incerc si eu combinatia asta.
Salut, o intrebare am logan 2010 1.6 8v (64 kw), ce discuri oi avea? 238 sau 259? Am inteles din ce am citit pe aici ca discurile brembo ar fi bune cu placute ferodo si as vrea sa incerc si eu combinatia asta.
100% 259mm.
eu am pus discuri ate + placute ate (259 ventilate)si imi scartaie dupa ce se incalzesc putin. (nu neaparat dupa frane bruste, ci dupa 15min de cand plec de pe loc condus normal).
m-or fi ars aia de la autokarma si mi-or fi dat facaturi, o fi fost prost montajul (?!?), asta e, de franat franeaza bine, desi imi aduc aminte ca si cu franele de fabrica (in special alea cu care a venit din fabrica) eram foarte multumit.
Salut si multumesc de raspuns Bossake. Am 68.000 km cu discurile de fabrica, al doilea rand de placute l-am pus la 40.000 si in primavara vreau sa schimb discurile, cred ca o sa ajung aproape de 100.000 km.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment