If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Desigur ca nu cred ca am nimerit topicul corect dar daca e vreo problema il puteti muta . E vorba de un logan 2006 care cere o vopsea noua . Intrebare e urmatoarea : Vopseaua mai are garantie pana in mai , masina se poate vopsii pe garantie ? Nu am casco !
daca o avea puncte de rugina peste tot..ar necesita o revopsire..dar nu ii face nimeni pe garantie.loganul lui tata 2005 - e plin si pe portbagaj si pe toate usile si pe aripi si pe capota motor. nu are ce sa ii faca.
Niciodata nu o sa iti vopseasca toata masina pe grantie o sa vopseasca anumite componente daca au rugina dar si asta din cauza tablei nu a factorilor externi! Iar la casco depinde...!
Dao cu polish. ;) Asa am si eu cu culoarea rosie,m.a tinu polishul destul de bine Inca nu am mai dat-o cu polis si arata bine,si asta nu e tot,ca polishul pe care l.am facut nu era asa de bine facut,o sa mai fac in vara asta pe cel mai bun
Ok .. Multumesc pt raspunsuri . Nush exact despre ce este vorba . Ma pus tata sa caut despre asta si am zis ca mai repede gasesc raspunsul aici . O seara buna .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment