Pe Cand Si La Noi Asa Ceva???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe Cand Si La Noi Asa Ceva???

Fiind un impatimit al detailing-ului de calitate,am"navigat"pe net si iata ce am gasit http://www.detailingworld.co.uk/forum/index.php cine stie,poate vine cuiva ideea si infiintam si noi un astfel de site/forum.Sunt convins ca si printre colegii nostrii sunt multi pasionati de asa ceva.Si la urma urmei,de ce nu !!!

si iata totusi ca se poate... http://www.magazinpiese.ro/phpBB2/index.php

chiar daca e la inceput,merita atentie.

nu mai dati "quote" la ultimul post!
    Last edited by Seba; 12 May 2008, 00:23.

Comment

Esti chiar naiv omule! Romanul e inca adolescent in materie de auto si detailing auto. mai are pana invata cum se intretine o masina, si poate pana atunci, va avea si drumuri mai curate si cu mai putine gropi. nenea ala care a facut forumul, l-a facut pentru a-si creste vanzarile nu pentru a te informa pe tine, i se rupe de cat de informat esti tu!

Comment

Crisxx: Drept sa-ti spun, am vazut ca esti singur pe acolo, sau se discuta numai pe PM.?
        Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

O idee frumusica!Poate sunt Romanii naivi dar dam noi Loganistii startul.Parca au mai fost inceputuri de discutii pe aceste teme dar nu de o asemene amploare.In principiu mi se pare destul de greu sa accesez (personal spun asta) inca un forum ca sa discut o alta tema asa ca de recomandat ar fi sa organizam noi intre noi cu niste topicuri la obiect.

Oricum mi-a placut ideea!
          EX : + =

Comment

Deocamdata,forumul e la inceput.va invit ca sa nu mai fiu singur,sa postati si voi acolo,unde credeti de cuviinta ,unde aveti ceva de spus.toate au un inceput.nu va mai amintiti de forumul nostru?? cum era la inceput?? mai ti minte Valeriu??
            P.S. mai draga Omega...slefuieste-ti putin limbuta inainte de a mi te adresa.De unde dracu sti tu ca i se rupe aluia daca sunt eu informat sau nu? vezi ca vb prostii mai mari ca tine.e bine sa te abtii pe viitor.

Comment

sunt si in romania forumuri cu specific auto care gasesti explicatii si rezpolvari la probleme.... aici di cate vad eu e un forum nou. se va dezvolta.

in romania nu prea exista un cult al masini bine definit. in eneral pt noi masina e doar un obiect de deplasare si de carat. dasta vedem masini busite/zgariate care merg pe strada. in germania unde exista cultul masinii nu prea vezi asa ceva. cum a fost zgariata masina cum ajunge direct in service,, palatul masinii e in programul saptamanal al fiecarui posesor. pe ei ii intereseaza mai mult.

Pt romani e inca destul de scum sa cosmetizezi masina. mai dureaza pana vom ajunge la stadiul in care orcine mere la o spalatorie sa isi permita o cerare serioasa a masinii, un polish, siliconuri pt borduri si cauciucuri, cosmtice pt interior si exterior . va mai dura ceva
              Last edited by mae; 29 May 2008, 19:14.
              1.5 dc

Comment

Super tare ideea cred ca sunt multi obsedati de cat e curata este masina lor(exterior interior)dar dc nu se face o sectiune speciala aici pe forum?
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google