Da, aveti dreptate toti. E tare moale tabla asta la Logan. Dar sa va zic ce-am patit eu. Acum vreo 2 saptamani, tocmai ce ma intorsesem din Romania dupa paste, m-am dus la un supermercat sa iau cate cele. Si cum stateam eu si asteptam sa se elibereze vreun loc, numai ce ma trezesc cu unu ca intra in mine, el cu coltul stinga-spate in usa spate-stanga la mine. M-a luat asa prin surprindere cu manevra asta a lui, ca nu mai nimeream nici claxonul. Ma dau jos, bai baiatule, ditamai infundatura in usa, el nimic la masina lui, un Renault scenic. Cearta, scandal, pana la urma facem constatarea amicala si deja ma vedeam prin service, telefoane pe la asigurari, zile de munca pierdute,etc. A doua zi pe lumina, ma uit mai bine la masina, si cand dadeam asa cu mana sa vad daca sarise si vopseaua, numai ce face "poc" si sare tabla la loc. De necrezut, dar asa s-a intamplat. Nu se mai vede decat ca e foarte putin indoita sub ornament imediat, in locul initial al impactului, iar inainte era infundata pana aproape de prag. Si-apoi am impins eu iar tabla inauntru cu mana si iar am facut-o sa-si revina, e moale de nu-ti vine sa crezi. Oricum de data asta mie mi-a prins bine, ca m-a scutit de multe neplaceri. Va salut.
Tabla Infundata Din Senin
Collapse
X
-
Originally posted by andrrei_ro View PostShiftyasd ai si tu dreptate...mijlocu` capotei e in dreptul mainii mele...doar ca mai inspre parbriz...deci in mijlocu` mijlocului )
da` cat de nebun sa fiu sa`mi indoi propria masina ? aici am stat pt o poza ..nici macar nu stateam bine tot in ideea de a nu indoi tabla subtire
glumeam oricum
Comment
-
Depinde in ce zona te sprijini de ea. Unele zone sunt mai sensibile, altele nu.
Comment
-
Toata tabla la Logan e de rahat. Nu am crezut asta pana astazi cand am gasit masina in parcare la un EnGross putin infundata chiar linga busonul de la rezervor.Cred ca un idiot a lovito cu usa de la masina lui. Apoi am ajun acasa am lasat masina in parcare dupa vreo ora a inceput ploaia dupa care a urmat o grindina puternica si mare.Dupa ce sa oprit ploaia am plecat sa duc sotia la servici cand am ajuns la masina sa vezi si sa nu crezi toata capota facuta varza,e plina de gaurele (infundaturi).
Ce ma sfatuiti sa fac? Se poate face pe casca atat capota cat si aripa spate?
Poza de la capota nu prea se vede bine decat daca te uiti in ubra se vede putin dar in realitate asa este toata capota.
Am vrut sa spun CASCO.Last edited by andrei; 22 May 2008, 17:43.
Comment
-
Amandoua se rezolva pe CASCO. Dar indoitura de pe aripa spate eu zic sa o lasi asa, nu merita reparata. O sa desfaca aripa si o sa o vopseasca pe toata.
Comment
-
Da intradevar tabla de pe LOGAN e de cacao asa ziceaa si eu si imi mentin afirmatia insa m-am mai linisit cand am vazut si MERCEDES,FORD,SKODA cu tabla la fel de scacao si cu valuri mult mai multe decat am eu pe portiere.Asa ca acuma is cu gandu impacat "e si la alti NENE nu numai la noi".
Comment
Comment