Tabla Infundata Din Senin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tabla Infundata Din Senin

Ma uit ieri atent la o aripa si ce vad...era infundata. Se vede foarte putin, doar daca te uiti atent. De lovit sigur n-am lovit-o si nici nu sunt urme ca ar fi lovit-o cineva, nu e deloc zgariata. Ii suspectez pe copiii care bat mingea in spatee blocului. Am auzit ca astia la serice-uri nu mai indrepta infundaturile cu ciocanul si cu niste ventuze speciale. E adevarat? se merita s-o duc? cat ar costa?

p.s. poze am incercat sa-i fac dar nu se baga de seama ca ar fi tabla indoita din ele

Mergi la IPSO si la IATSA si intreaba daca au asa ceva, dar eu stiu ca nu exista asa ceva la ei. Poate la service-uri de tinichigerie sa existe. In Bucuresti sunt numai cateva aparate din astea, prin tara sunt foarte putine.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asta se intampla de la statul pe masini,rezematul ...etc .
      Eu am avut ambele aripi de fata infundate,si aripa de spate...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Idem ! Si la mine cele de pe fata sunt infundate de la rezemat.
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Da corect de la rezemat e asa am si eu usa dupa partea dreapta bagata inauntru, nu e de la minge
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Sunt convins ca nu o sa va vina sa credeti si pe multi o sa-i bufneasca rasul Dar e adevarul adevarat.Iata despre ce este vorba.Intr-o buna dimineata,cobor la masina in intentia de a pleca la servici si,cand ma apropii de ea,ce sa vad?Usa dreapta spate era usor infundata...Minunat,zic,ma si vedeam acum cum stau pe la cozi la Politie la constatari,la casco,du masina in service,etc.etc.Oameni buni,mi-a trasnit atunci,pe moment o idee salvatoare!Ce-ar fi s-o indrept singur-mi-am zis.Ok,dar cu ce? Cu ce credeti?Nici mai mult nici mai putin decat cu pompa de desfundat chiuveta !!!Si a mers.Fara probleme,fara sarit de vopsea.De nota zece.Bine,am avut noroc pt ca nu a fost atinsa nervura usii ca atunci gluma se ingrosea.Drept pentru care,incercand sa evit in a adauga printre ustensilele trebuincioase din portbagajul masinii pompa de desfundat chuveta,am cautat pe net si am gasit o firma de unde am cumparat 2 bucati ventuze speciale de indreptat tabla.Asta preventiv,intrucat de la acel eveniment pana in prezent nu am avut nevoie sa le folosesc.Si nici nu as vrea...Sper.
            Last edited by cristi41; 19 May 2008, 17:11.

Comment

) tare faza! Si eu am asa ceva pe aripa dreapta fata si pe aripa dreapta spate si tot de la rezemat pe masina. eu n-am vazut tabla mai proasta ca cea de pe logan.la mine indentatiile erau foarte pronuntate, dar le-am tras niste karate si acum parca nu mai sunt asa de evidente

Comment

@crixx: mai tii minte site-ul sau firma de la care ai cumparat ustensilele?

Comment

Daaaaaaa beton ideia (esti instalator ) eu ma gandeam ca sar putea impinge de dedesupt inapoi cu podul palmei dar ideia instalatorului e geniala +

Comment

upa cate imi amintesc,am gasit pe www.Okazii.Ro .Din pacate nu sunt instalator...Dar ca sa folosesti o pompa de desfundat,nu cred ca trebuie neaparat calificare speciala.:punk2
                    Poti sa-ti folosesti si palma pt a impinge asa cum sugerezi tu,dar asta implica sa demontez "tapiteria" usii pe interior s.a.m.d.

Comment

Deci e geniala ideea cu desfundatorul de chiuvete. Si eu am o aripa infundata, datorata rezamatului . Am sa incerc azi sa vad daca da rezultate.

Comment

Inainte de a folosi pompa,trebuie sa stiti un lucru f.Important.Ca aceasta sa faca "priza"cat mai buna pe tabla,e indicat sa umpleti cu apa "palnia de cauciuc"Eu am folosit o pompa cu "palnia" mai mare si mai adanca.Succes.Astept sa revii cu detalii cristivsb!!

Comment

Eu am capota oleaca infundata...nu stiu care naiba s`o fi sprijinit pe ea..da` mi`a facut un "bine"..ci uameni

Comment

Pai ia uite cine sta sprijinit la tine in avatar!
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

asa`i darksid3 ) oricum faza e ca nu`mi pot da seama cum naiba s`o fi asezat pe ea ca`i chiar in mijloc..

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google