Tabla Infundata Din Senin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am incercat si la mine nu merge din pacate e chiar sus in buza aripei.

Comment

@ana_cip2000: Pentru lovitura de pe aripa trebuie mers la politie si pentru gaurile de la grindina mergi direct la societatea de asigurare.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc pentru informare Andrei.

Comment

Salut. Si eu am observat azi tabla usor infundata la aripa spate.Imi vine sa turbez .Sunt bune ventuzele astea de ceva ca n-as vrea sa ajung cu ea pe la service sa mi-o chituiasca etc etc. Si daca sunt bune aceste ventuze cum se folosesc ? Va multumesc
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Ventuzele nu le iei tu, ci exista service-uri care au aparate cu ventuze, pentru indeptat tabla. Cauta asa ceva in Constanta.

Comment

Am inteles Andrei. Daca am o infundatura mica iese ca noua ? Sa ma scuzi cu intrebarile astea dar cum am zis si mai sus TURBEZ. Mersi mult Andrei pt raspunsul de mai sus.

Comment

Originally posted by Christnacht View Post
                Am inteles Andrei. Daca am o infundatura mica iese ca noua ? Sa ma scuzi cu intrebarile astea dar cum am zis si mai sus TURBEZ. Mersi mult Andrei pt raspunsul de mai sus.
                Depinde peste cine dai la service,daca e meserias tipul,daca are scule si nu e baut ti-o poate scoate.

Comment

Noi vorbim de altceva, nu de indreptat...

@Christnacht: Da, se poate face ca noua, fara sa sara vopseaua sau sa se mai vada ceva. Numai sa gasesti service-ul, in Constanta. Vezi pe net sau intreaba si tu pe niste tinichigii daca stiu de asa ceva.

Comment

Salut. Si eu am observat azi tabla usor infundata la aripa spate.Imi vine sa turbez .Sunt bune ventuzele astea de ceva ca n-as vrea sa ajung cu ea pe la service sa mi-o chituiasca etc etc. Si daca sunt bune aceste ventuze cum se folosesc ? Va multumesc
                    La intalnirea LoganCLUB Constanta cu reprezentantii DACIA de la Tulcea(nu stiu daca tu ai fost), a venit si domnul Nicolae Mercur(are functia de "Controlor calitate atelier caroserie") i-am aratat doua mici infundaturi pe care le am la una din aripe(m-am sprijinit pe ea) si mi-a zis ca au ei niste aparate speciale de indreptat si iese ca noua ,nu sare vopseaua dar tot trebuie vopsita aripa.Acum nu stiu ce sa zic, faci cum vrei, dar daca doresti sa o faci pe CASCO, te lovesti de o anumita birocratie iar masina nu o vei putea lua de la reparatie intr-o zi si treaba devine cam costisitoare.

Comment

La intalnirea LoganCLUB Constanta cu reprezentantii DACIA de la Tulcea(nu stiu daca tu ai fost), a venit si domnul Nicolae Mercur(are functia de "Controlor calitate atelier caroserie"), i-am aratat doua mici infundaturi pe care le am la una din aripi(m-am sprijinit pe ea) si mi-a zis ca au ei niste aparate speciale de indreptat si iese ca noua ,nu sare vopseaua dar tot trebuie vopsita aripa.Acum nu stiu ce sa zic, faci cum vrei, dar daca doresti sa o faci pe CASCO, te lovesti de o anumita birocratie iar masina nu o vei putea lua de la reparatie intr-o zi si treaba devine cam costisitoare.

Comment

Salut. Nu inteleg daca iese ca noua de ce mai trebuie vopsita aripa ? Eu unu nu vreau pic de vopsea pe ea ( chiar ca ma zgarii pe ochi daca o fi vorba de vopsire ). O sa incerc cu pompa aia de desfundat chiuvete cum am mai auzit pe aici ).Sa auzim numai de bine

Comment

Daca nu sare vopseaua nu vad de ce se mai vopseste, aia ramane la latitudinea clientului, daca vrea sau nu.

Comment

Banuiesc ca nu poti sa o scoti 100% numai din aparate, mai trebuiesc si niste finisaje(un chit ceva nu stiu ce sa zic, oricum o lucrare mai de finete nu sa bage chit deodata, slefuire si apoi vopsire) care la urma presupune si o vopsire.

Comment

Depinde acum si de infundatura.Eu am o infundatura nu prea adanca deabia se observa dar conteaza ca stiu eu ca e acolo si-mi sta pe creier . Am coborat adineauri jos la masina si am incercat cu pompa aia de desfundat chiuvete dar degeaba nu mi-a iesit nimic. La aparat mai mult ca sigur trebuie sa iasa mai ales ca nu e pe cant unde sunt nervurile alea. Numai bine

Comment

Eu zic sa incerci in Tulcea, sa vezi ce iese. Eventual cu plata facuta de Casco, ca s-ar putea sa coste in jur de 100-150 lei. Oricum, mai rau decat manual nu are cum sa iasa.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google