Salut Andrei.Da pai la Tulcea o sa ma duc asta cand o sa ma programez la revizie. Am incredere in baieti de asta am si facut de prima data reviziile acolo. Sa auzim numai de bine.
Tabla Infundata Din Senin
Collapse
X
-
-
Si eu am o astfel de problema. Am parcat masina in curtea blocului cam la distanta de 1 metru de un pom (un nuc). Saptamana trecuta a batut vantul si unele nuci au ajuns pe capota masinii. Acum am o "frumusete" de capota plina de gaurele - zici ca a fost bombardata. Ceva sfaturi de rezolvare? Cam cat costa o astfel de reparatie?
Parca n-as vrea sa apelez la CASCO pentru atata lucru.
FOARTE FOARTE PROASTA TABLA!!!
Comment
-
Asa se intampla la toate marcile de masini stai linistit, toate au tabla subtire. Am vazut destule cu infundaturi . Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
m-a plesnist si pe mine unul in parcare cred lovitura...a de dimensiunea celei din filmultet...oare sa ma risc? rezista vopseaua la variatii de temperatura?
Comment
-
Am patit-o cu rezematul pe masina(neamuri proaste) si am rezolvato.(aripa dreapta spate,incalzind tabla prin frecare si pe urma o apasare usoara cu manuta) Aveti grija la cei care inchid usile cu mana. (apasa pe langa maner )Se observa cand te uiti lateral .(sub manerul usilor si deasupra apar mici gropite)Last edited by q_acdc; 7 September 2009, 17:26.AC/DC- RIDE ON
Comment
-
Tabla de rahat, mie mi-a deschis portiera unul usor incet in parcare la un hypermarket si mi-a si ramas semn pe tabla. Pina sa ajung la ala a si plecat; l-am vazut de la 30 de m distanta. Oricum eu zic ca ar fi fost mai ok sa fie tabla mai groasa ca nu e normal sa se infunde asa de usor. Aceasi problema am vazut-o si la renault mai la toate modelele.
Vreau sa va prezint ce-am gasit pe ebay de indreptat infundaturile. Parerea mea e ca merita incercat ;)
Comment
-
cred ca a venit senin si s-a asezat pe aripa:P
in timisoara este un centru care indreapta cu ventuze. si-a indreptat un amic a 3-ul pe care il indoise grindina. probabil ca se pot indrepta si ravagiile facute de mr. senin.
Comment
Comment