nu vad de ce o masina pe injectie ar consuma mult in conditiile in care nu-i dai aer...
Filtru De Aer MANN- Reduce Demarajul !!!!!
Collapse
X
-
Cel mai probabil,exista un raport, care in momentul cand e depasit (intra prea putin aer in motor si dezvolta cu % mai putina putere), faptul ca apesi acceleratia mai mult decat de obicei, rezulta un consum ceva mai mare, raportat la distanta parcursa.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
eu sunt de parere ca este prea mica diferenta intre filtre(mann.mfilter,purflux.etc.) in ceea ce priveste performantele masinii...in schimb ceea ce priveste calitatea filtrelor eu as merge pe mann,atasez si o poza care ma motiveaza sa folosesc tipul asta de filtru
numai biine!Attached Fileslive to ride
Comment
-
Pina acum am folosit doar filtre de origine insa am constatat ca in 10.000 km aratau destul de aiurea parca se deforma si se stringea hirtia filtranta. Sa fi fost de la umezeala sau de la calitatea indoielnica a filtrului nu pot sa dau seama.
Am ales sa trec pe mann ca par un pic mai bine realizate....ca prima impresie loganul imi trage la fel dar parca motorul e mai silentios si nu mai face atita zgomot la turatii marii.
Comment
-
NU e doar impresii. AM avut Mann, masina tragea ok si motorul era destul de ok. Din lipsa de chef,timp etc am luat motrio de la reprezentanta la revizie. Masina parca trage la fel insa motorul este mult mai zgomotos. Masina mea fiind insonorizata s-a simtit foarte bine diferenta intre filtre.
Nu prea stiu eu cum functioneaza motoarele astea dar observatii corecte pot face. Cu Motrio motorul este muuult mai zgomotos -> filtrul de aer face motorul sa fie mai zgomotos. Este singura variabila schimbata (uleiul, filtrul de ulei au fost aceleasi)
Comment
-
.....eu asa sesizez ca motorul nu mai e asa de galagios cu filtrul mann.....am ascultat si azi cu ventilatia oprita si casetofonul oprit si e mai silentios.
Ma gindesc ca sunetul motorului este dat si de debitul de aer pe care il aspira.
Comment
Comment