ca uleiul e pe viata, nu se schimba, mi-au aratat si programul de intretinere pe 10 ani si ca nu apare nicaieri schimbarea uleiului din cutie si ca daca chiar era nevoie de schimb producatorul stipula asta in programul de intretinere; eu le-am zis cu termenul de valabilitate; ei mi-au zis ca mediul e etans, nu se contamineaza uleiul, nu e temperatura mare; ce mi-a pus capac: mi-au dat sa semnez un proces verbal in care imi asum toate riscurile care pot decurge, cu semnatura etc si ca acest pv va ajunge si la dacia sa ia si ei act de doleanta mea. degeaba le-am spus ca masina nu mai e in garantie etc; au zis ca trebuie sa-mi faca procesu asta verbal si ca trebuie sa-l semnez, ca sa nu vin peste 1 sapt sa ma plang ca-mi huruie cutia; adica sa-mi asum eu toata ”vina”/raspunderea in caz de ceva. vazand acestea, m-am cam speriat si am zis ca m-am razgandit, nu mai vreau sa-mi schimbe nimic si sa anuleze procesul ala verbal mi-au zis sa stau fara griji ca au vazut si masini cu 400 de mii de km cu uleiul neschimbat in cutie si ca nu se intampla nimic si ca respectivul, care lucreaza in service de 10 ani, nu a vazut niciodata sa pice cutia loganului pe motiv ca nu i s a schimbat uleiul
scuze de off
scuze de off
Comment