Cauciucuri De Iarna

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cauciucuri De Iarna

Fiind nou posesor de logan si cum se apropie perioada cand trebuiesc schimbate cauciucurile de vara cu cele de iarna vreau sa va intreb daca poate fi o solutie achizitionarea unor cauciucuri second hand.

Depinde de gradul lor de uzura si de anul fabricatiei,dar parerea mea ca noi sunt sfinte.

Comment

Originally posted by Niku89 View Post
      Fiind nou posesor de logan si cum se apropie perioada cand trebuiesc schimbate cauciucurile de vara cu cele de iarna vreau sa va intreb daca poate fi o solutie achizitionarea unor cauciucuri second hand.
      Daca doresti achizitionarea anvelopelor de iarna doar pentru a nu cadea sub incidenta legii si nu obisnuiesti sa circuli prea mult iarna, e o solutie temporara cu anvelopele sh(intotdeauna la inceputul fiecarei ierni te vei gandi la niste anvelope noi), conditia e sa gasesti ceva bun nu toate gioarsele aruncate de nemti sau talieni.
      Recomandarea mea, pentru siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic, e sa gasesti niste anvelope noi, fie si low cost, la un pret decent, acum cand nu se prea ingramadeste lume spre acest produs.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Am eu daca te intereseaza 4 bucati de iarna la pretul de 350 ron toate.Daca esti interesat o sa pun si poze cu ele cel mai probabil maine.

Comment

Eu am profitat de oferts de la Real;am cumparat 4 anvelope Debica Frigo 185/65/15 cu 219 RON/buc.

Comment

Avem deja doua topicuri principale dedicate acestui subiect: anvelope si jante.
            Si multe alte codite.

Recomand folosirea functiei Search. Cu incredere. Inca da rezultate

Si sa dau doua exemple:
            Primul, cu referire la legislatia in vigoare (cu disputele aferente)
            Al doilea, este un topic atotcuprinzator (unul din cele doua principale)
            Last edited by 77sky; 1 September 2012, 14:34.
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google