Alea de la dobre sunt niste stifturi,am pus eu pe masina si mi-am ars motorasul stanga fata,deoarece nu se inchidea bine geamul si se forta.Noroc ca l-am schimbat pe garantie cu tot cu macara la "modesta" suma de 500 lei,asa ca ori puneti originale ori deloc.
Paravanturi
Collapse
X
-
si eu tot de la dobre...nu le.am dat jos iarna....am la toate 4.vara sunt super bune pt ca nu ai curent in masina.sunt surprins sa aud ca v.au stricat motorasele de geam...!am observat de curand ca geamul e zgariat acolo sus..cred ca o sa le dau jos....TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
si la mine s-a stricat macaraua...mai ales la geamul de la sofer. o sa le dau jos si o sa merg la garantie cu ele. sper sa ma ajute cel de pe forum din brasov care lucreaza la acel dealer. nu le dau jos ca prind foarte bine. geamul oricum se zgarie de la perii de pe cheder. si in plus, de cand da caldura din martie pana da geru' in noiembrie stau intre deschise geamurile din fata, si asa se si aeriseste si nici nu se freaca zilnicLast edited by B 83 RMJ; 30 January 2009, 19:22.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Eu am incercat 3 seturi Dobre SRL ,in decursul unui an de la 3 magazine diferite,si am observat aceiasi chestie: NU SE INCHIDEAU geamurile fata ,cu 10 - 12 mm,iar cand ajungeau la intrarea dintre cheder si paravanturi se inclinau din spate catre fata (spre oglinda)fortand si motorasul macaralei.Imediat am luat hotararea de a-le da jos imediat.
Constatari facute :
1.e posibil ca distanta din cheder sa nu fie la fel cu cele care au paravanturi
2.acele cleme de sustinere a paravantului si largirea chederului sa fie prea moi
3.nu-mi pot monta asa ceva chiar daca-mi doresc
4.acelasi lucru se intampla si pe spate
De fiecare data a trebuit sa merg la magazin si sa cer restituirea sumei platite pe produs, ultima data am luat o cotiera in schimbul sumei platite. (pe motivul: batut in casa)
Pe cele originale nu le-am incercat sunt prea scumpe pentru un eventual esec.
Comment
-
Eu am alea originale. Adevarul e ca au fost destul de scumpe dar in afara de niste mici zgarieturi la geamurile din fata nu am nici o problema. Se inchid foarte bine toate geamurile fara nici un fel de fortare a macaralei sau miscare a sticlei geamului. Am setul complet(fata + spate) original de 2 ani.fara linkuri externe
Comment
-
Originally posted by Red_Alin View PostTotusi nu ne ajuta nimeni cu niste poze?
Si eu mi-as pune dar sunt intr-o mare dilema dupa ce am auzit pareri pe aici.
Si eu am tot de Dobre prod de cand am masina si la fel in afara de zgarieturile de pe geamuri sunt ok.
Pentru a evita zgarieturile de pe geamuri se poate folosi aceasta metoda.Recunosc,prima data mi s-a parut haioasasigpic
Comment
-
Mi-am luat si eu un set de paravanturi {deflectoare aer} fata+spate. Am constatat si io aceleasi probleme, la inchiderea geamului. Forteaza un pic atunci cand se inchide, si se deplaseaza cam 3-4 mm inspre in fata. Daca il inchid usor, geamul revine la pozitia lui initiala in cheder.
Eu am paravanturile de la Mega Drive, si au doar cate 2 cleme per deflector.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View Post...Forteaza un pic atunci cand se inchide, si se deplaseaza cam 3-4 mm inspre in fata. Daca il inchid usor, geamul revine la pozitia lui initiala in cheder....
Nu-mi mai pun deflectoare de aer in viata mea...
@valeriuciprian,metoda aia e haioasa rau de tot,dar e practica,intr-adevar...Last edited by D-FENS; 21 March 2009, 10:48.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Da,eu le-am avut ionizate si se vedeau zgarieturile de-mi venea sa-mi dau pumni in cap.Adevarul e ca atunci cand ploua sau intr-o parcare puteai sa le tii intredeschise,sa nu se incinga in masina,mai ales daca n-ai a.c.
Oricum,eu m-am lecuit,nu mai imi trebuie.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment