Am condus un volvo zilele trecute si m-a surprins scaunul, in sensul ca era mai "adanc", adica stateam mult mai jos fata de loganul meu.... Ajungeam bine la pedale si stateam foarte confortabil..Vreau si eu asa un scaun la ZNU-ul meu!@!!!!
Vreau Sa Schimb Scaunul De La Sofer
Collapse
X
-
In mare parte poti adapta cam orice scaun doresti. De Audi, Vw, Skoda, scaune sport orice. Mai intai gaseste un scaun sau niste scaune(daca vrei sa-l schimbi si pe cel din dreapta) care sa-ti placa iar apoi niste baieti priceputi la vreun atelier si ti-l monteaza cat ai clipi. Scaune "Plug and Play" adica sa le dai jos pe cele de Logan si sa le montezi pe celelalte fara nicio modificare nu cred ca o sa gasesti.
Comment
-
nu am timp sa citesc toate comentariile vreau sa iti dau un sfat .. daca vrei sa le schimbi iat-i scaun sofer reglabil pe inaltime in special si daca se foate sa fie cu cat de multe reglaje adevaru e ca pe scaunele de la logan stai prea sus si ca pe banca in parc...
eu am scaune de opel si sunt mutumit si orice scaune ai pune tre sa faci modificari majore ( gauri sau suduri nu vei gasi scaune "confortabile" sa dea pe logan. daca cumva te intereseaza am un prieten care are scaune si bancheta de audi a6 vrea pe ele 600 lei si sint electrice si foarte comode no e audi ...
Comment
-
nu stiu la logan cum e treaba ca nu am studiat problema. dar pe dacia aia batrana am pus scaune de opel corsa care se rabatau in fata fara nici o modificare la scaun. doar un profil patrat de care era prins scaunul in gaurile originale, apoi alte gauri in profil prin care era fixat de podea. poate am dat o idee buna
trebuie avut grija la masuratori sa se incadreze scaunul pe mijloc
Comment
-
Si pe mine ma termina scaunele astea.
Ii vreo diferenta notabila intre scaunul reglabil de pe logan si cel fara reglaj ?http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
Everything sounds better . . .
Comment
-
Eu am pus scaune de la un vw bora . dar am modificat distanta intre sine .. Singura diferenta este ca spatiul dintre cele 2 scaune sa redus cu vreo 4..5 cm.. dar confortul a crescut cu 60 %
Comment
Comment