Ulei Cutie De Viteze

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei Cutie De Viteze

Buna ziua.
    Am avut de curand ceva probleme cu masina si cei de la service mi-au schimbat (completat) 2 litri de ulei in cutie, peste ce aveam eu. (masina nu a avut probleme la cutie, uleiul a curs in urma reparatiilor la alte piese). Nu stiu ce ulei au folosit dar cand plec dimineata trag ca inecatu de levier ca sa pot schimba vitezele,(innainte mergea uns...) mai ales in treapta a doua. Dupa ce se incalzeste masina bine de tot abia atunci merge mai bine, dar tot simt ca incearca ceva sa opuna rezistenta cand schimbi.

Intrebarea mea este urmatoarea:
    Ce ulei sa folosesc (banuiesc ca asta ingheata, din cauza asta merge greu...) sa mearga ca inainte?

Rasfoieste te rog, aici ; ai tot ce vrei despre uleiul pentru cutia de viteze la Logan; si mai mult decat atat.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Cine stie cu ce au completat ei in cutia de viteze, schimba-l cu 3 litri de Dacia Extragear SAE 75W80, API GL5 !

Comment

Data fiind prezenta unui topic dedicat, inchidem aici si continuam la adresa indicata in postul secund.

P.S. IancuMIC Multumim pentru adresele indicate in mai multe topicuri - dubluri!
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google