Coduri vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

m-am uitat eu in cartea masinii si tot ce am gasit este asta.
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Albastru marine codul 061E, pana la ce data s-a aplicat pe masini? pe stalpul masinii mele scrie 0v61H. o colega de a mea are o masina tot albstru marin, ier pe stalp e tot codul 0v61H, numai ca a mea e mai deschisa, decat a ei. A mea e din Mai 2006, iar a ei e din Iulie 2006. Mai mult ca sigur la a mea e 061E.

Comment

pana in septembrie 2006 este valabil codul vechi, adica 0v61H. masinile de dupa aceasta data au codul 061E.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

sigur nu e invers? 061E e cel vechi si 0v61H e cel nou?

Comment

pai ti-am zis ca cele fabricate pana in septembrie 2006 au codul care il ai si tu, iar cele de dupa au noul cod. mai scrie pe undeva pe forum treaba asta, poate chiar in topicul asta. noile coduri nu mai sunt asa lungi. si a mea la rouje de feu are 4 caractere in cod.

Comment

ceva nu se leaga. Pe stalpul masinii mele scrie 0v61H. O colega de a mea are o masina tot albstru marin, ier pe stalp e tot codul 0v61H, numai ca a mea e mai deschisa, decat a ei. A mea e din Mai 2006, iar a ei e din Iulie 2006.

Comment

Intre mai si iunie 2006 nu s-au operat modificari in structura vopselelor, poate e vorba de o creare necorespunzatoare de vopsea sau o tratare slaba.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

si cred ca mai depinde si de factorii externi. adica vopseaua de pe o masina care sta sub cerul liber isi pierde mai repede din calitati fata de vopseaua de pe o masina care sta in garaj (am vazut asta cu ochii mei, pe 2 masini albastru deschis. nu stiu cum se numeste nuanta aia)

Comment

Normal, si asta conteaza. Sau poate o masina a stat mai mult timp in curtea fabricii, in soare si in alte intemperii si s-a decolorat si acolo.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Raoulz View Post
                      Chiar nu stie nimeni codul de la gri platine????

Din pacate nu am nici o eticheta pe stalpul din dreapta,manualul nu-l mai gasesc....deci ma ajuta careva?
                      TED69 este codul pentru gris platine

Comment

eu am cumparat masina in mai 2006, dar cine stie cand o fi fost ea fabricata/vopsita? Se vede din ochi diferenta de culoare intre masina mea si o alta cu 2 luni dupa, nu cred ca poate fi vorba de soare. Mi-a luat un sprai si am vopsit bara, era putin zgariata, noroc ca am luat 061E, ca altfel era prea inchis 0v61H.
                        Last edited by gigiman; 22 April 2009, 07:54.

Comment

acum mi-am facut si eu rost de cod si vopsea sa imi fac ornamente-le negre culoare masini verde "cameleon" ,ne vedem pe la stadion timisoreni

Comment

pai pune si tu codul de la vopsea aici, ca sa ii ajuti si pe altii...

Comment

Cod vopsea bord, o exista? Sau asa este structura acelui plastic?

Comment

Salut.Eu cred ca asa e compozitia aceea folosita la fabricarea bordurilor.
                                Aia e culoarea materialului.
                                Numai bine.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google