If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am si eu nevoie de cativa ml de vopsea( nu stiu cat, vreau sa vopsesc o parte din aripa ca mi-au sarit pietricele si poate vopsesc si o parte din capota sau ceva de genul ). intrebari : de unde iau vopseaua ( verde cameleon ) ca sa nu fie diferente de vopsea? ( masina are 4 ani si stat de obicei in garaj, n-o las la soare, deci posibil sa nu fie decolorata vopseaua )..si unde as putea sa o vopsesc? cu ce ? ( ca la spray nu cred ca merge treaba ))) )
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
codul de vopsea verde cameleon este TE 51F, si ca parere vopseste-o intr-un service, si eu am avut aripa dreapta lovita si am vopsit-o la reprezentanta, a iesit super bine si m-a costat 350 ron.
da pai si eu am avut probleme cu rugina la aripa dreapta spate, mi-a facut-o moca impecabil, dar cealalata e bubuita de pietricele si nu stiu daca va corespunde..
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Am si eu o problema cu vopseaua rosu passion, am dus masina in service pentru o indoitura mica pe usa spate si dupa ce au vopsit-o m-am ales cu alta nuanta pe masina . Vopsitorul, pe care il cunosc a folosit mai multe tipuri de rosu passion , de la mai multe firme dar rezultatul este acelasi , usa vopsita difera de vopseaua din fabrica, codul parca era 21B pentru rosu passion. Se poate ca masina sa se decoloreze in 2 ani jumate decand o am si din cauza asta sa fie diferenta asta de nuanta ?
Diferenta in ce consta? e mai inchisa/deschisa/lucioasa?
Tot rosu passion am si eu, e posibil sa trebuiasca sa vopsesc o usa si tot de asta mi'e teama... plus ca masina mea are peste 5 ani si din cate stiu atunci nu se folosea vopseaua pe baza de apa.
Initial o sa incerc sa retusez cu un creion de'ala cu vopsea... sa vad ce'o iesi...
O sa postez niste poze , inca nu am fost sa iau masina , diferenta consta in faptul ca usa vopsita este un pic mai "portocalie" fata de usa vopsita de fabrica , cel putin in soare puternic se vede, dar din anumite unghiuri parca nu se vede asa de tare , luciu au amnadoua dar se observa clar o diferenta de nuanta. Cert este ca dupa 2 ani jumate se pare ca vopseaua s-a "ars" de la soare .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment