Codul pentru Blank Glacier (alb) este : 369
Coduri vopsea
Collapse
X
-
am observat si la a mea si la mai multe...cate nuante de rosu sunt?sau doar se matuiesc ele?am observat mai multe loganuri rosii stralucitor si destule un rosu mai mat un pic?e din cauza timpului sau exista mai multe nuante.va multumesc mult!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Hai ma frate ca a mea peste o luna are fix un an si am avut grija pe cat posibil de masina,dar am la zgarieturi o gramada care nu au iesit cu nimic.
Am albastru marin si desi ma repet a nu stiu cata oara este cea mai slaba si proasta culoare de pe Logan.
P.S Nu eu am comandat culoarea ci tatal meu.
Comment
-
Imi poate spune cineva care este codul pentru albastru otoman metalizat?Am masina din iunie 2008.M-am uitat pe eticheta de pe stalp, dar are la coduri pe ea, de nu mai stii care-i pentru culoare si care pentru piese.
Multumesc!
Cui ii "arde maseaua" sa-si cumpere vopsea si nu gaseste:puteti incerca pe www.motip.nl , cat timp cunoasteti codul pentru vopsea.
Comment
-
Originally posted by tkx View PostTE21B e pe prima pagina, dar scrie toreador acoloDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
toreador era vechea denumire, oricum trebuie sa iei dupa cod nu dupa nume. eu de ex am luat vopsea sinto la spray rosu passion si se potriveste perfect, dar are si codul pe ea (cel vechi 0d1c, dar e identic cu 21d)
LE nu stiu exact de ce au schimbat denumirea dar sunt sigur ca noantele sunt identice
Comment
-
uite thx aici poze berechet. http://www.loganclub.ro/forum/logan_...+galben+bogdan te asigur ca nu este aceeasi nuanta ;)sigpic
Comment
-
Originally posted by tkx View Posttoreador era vechea denumire, oricum trebuie sa iei dupa cod nu dupa nume. eu de ex am luat vopsea sinto la spray rosu passion si se potriveste perfect, dar are si codul pe ea (cel vechi 0d1c, dar e identic cu 21d)
LE nu stiu exact de ce au schimbat denumirea dar sunt sigur ca noantele sunt identiceDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment