Coduri vopsea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vopsea logan

Stie cineva ce cuolare am eu la masina? Stiu ca pare stupid, dar am luat masina la mana a doua si in certificat scrie doar albastru met. ......

Comment

Pai ce albastru ai? Daca e albastru mineral, codul e TERNF
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Vopsea

Pai asta e, ca nu stiu ce fel de albastru e, ce fel de nuanta, ca nu scrie nicaeri....
        Last edited by darksid3; 20 March 2010, 19:32.

Comment

Fa o poza cu masina si iti zicem ce albastru este
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Salut.
            Asta e culoarea albastru mineral.Asa e masina ta?
            Numai bine.
            Attached Files
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

vopsea albastru

Originally posted by AG 23 YNG View Post
              Salut.
              Asta e culoarea albastru mineral.Asa e masina ta?
              Numai bine.
              IMG_0650.JPG

Acum am facut si o poza, ce nuanta e asta?

Comment

Salut.
                Albastru mineral
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

am si eu nevoie de cativa ml de vopsea( nu stiu cat, vreau sa vopsesc o parte din aripa ca mi-au sarit pietricele si poate vopsesc si o parte din capota sau ceva de genul ). intrebari : de unde iau vopseaua ( verde cameleon ) ca sa nu fie diferente de vopsea? ( masina are 4 ani si stat de obicei in garaj, n-o las la soare, deci posibil sa nu fie decolorata vopseaua )..si unde as putea sa o vopsesc? cu ce ? ( ca la spray nu cred ca merge treaba ))) )
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

codul de vopsea verde cameleon este TE 51F, si ca parere vopseste-o intr-un service, si eu am avut aripa dreapta lovita si am vopsit-o la reprezentanta, a iesit super bine si m-a costat 350 ron.

Comment

da pai si eu am avut probleme cu rugina la aripa dreapta spate, mi-a facut-o moca impecabil, dar cealalata e bubuita de pietricele si nu stiu daca va corespunde..
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Poate sa imi spuna si mie cineva daca se gaseste vopsea 'gri perla' la spray pentru mici retusuri?

Comment

vreau si eu codul de vopsea pentru Bleu Navi
                          Nu-i bai...

Comment

Am si eu o problema cu vopseaua rosu passion, am dus masina in service pentru o indoitura mica pe usa spate si dupa ce au vopsit-o m-am ales cu alta nuanta pe masina . Vopsitorul, pe care il cunosc a folosit mai multe tipuri de rosu passion , de la mai multe firme dar rezultatul este acelasi , usa vopsita difera de vopseaua din fabrica, codul parca era 21B pentru rosu passion. Se poate ca masina sa se decoloreze in 2 ani jumate decand o am si din cauza asta sa fie diferenta asta de nuanta ?
                            sigpic

Comment

Diferenta in ce consta? e mai inchisa/deschisa/lucioasa?

Tot rosu passion am si eu, e posibil sa trebuiasca sa vopsesc o usa si tot de asta mi'e teama... plus ca masina mea are peste 5 ani si din cate stiu atunci nu se folosea vopseaua pe baza de apa.

Initial o sa incerc sa retusez cu un creion de'ala cu vopsea... sa vad ce'o iesi...
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

O sa postez niste poze , inca nu am fost sa iau masina , diferenta consta in faptul ca usa vopsita este un pic mai "portocalie" fata de usa vopsita de fabrica , cel putin in soare puternic se vede, dar din anumite unghiuri parca nu se vede asa de tare , luciu au amnadoua dar se observa clar o diferenta de nuanta. Cert este ca dupa 2 ani jumate se pare ca vopseaua s-a "ars" de la soare .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google