Vibratii Usi Spate + Curent.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratii Usi Spate + Curent.

Am o problema , imi cer scuze daca ma repet si acest subiect a mai fost discutat anterior , dar ma streseaza foarte tare zgomotul produs de masina.
    La viteza mai mare datorita drumurilor si toate cele adica peste 70 - 80 km/h in spate atat pe stanga si pe dreapta se aude o vibratie sacaitoare. Eu am impresia ca sunt tijele din interior de deschidere a usilor dar nu stiu sigur + ca imi intra foarte mult curent (bate vantul zici ce stau afara). Nu stiu ce poate sa fie exact aveti idee. Plus daca stie cineva cu ce mastic sa dau si eu ca sa lipsesc fata de usa perfect . de cant mi.am pus folii nu s.au mai lipit etans.

Zdranganeala aia e cum ai spus tu de la tijele alea din interior trebuiesc bandajate pusi bureti pe acolo ca sa nu mai faca ca dracu,de mastic poti pune orice ca sa inchizi si sa etansezi bine de portiera.

Comment

Se pare ca zdranganeala nu este de la tije. Am izolat tijele si situatia este aceeasi plus ca se aude si "curentul" Alte idei? Poate sa fie de la cuie ?

Comment

Daca ai inchidere centralizata izoleaza cu burete si firele.
        Dupa ce demontezi fetele de portiere, loveste usor in portiera in mai multe zone poate descoperi vibratia.Posibil sa fi cazut o saiba sau distantier la demontarea geamurilor pentru foliere.
        Si ca tot dai jos fetele de portiera se poate face si o izolare fonica .
        Daca nu gasesti mastic pentru a etansa bine fata de portiera foloseste un chit siliconic
        Last edited by is40gan; 25 September 2013, 11:59.

Comment

Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord

Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Spor la citit!
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google