Solutie Contra Ruginii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solutie Contra Ruginii

Ce solutie ati folosit pentru usi si praguri contra ruginii?metoda clasica cu ulei si vaselina incalzite sau exista pe piata o solutie deja pregatita?
    sigpic........restul e NoSpeedLimit

Hehehehe...

Sa nu uitam de minunea de ulei ars pus de multi "propritari" de Dacii vechi...
    Era,,,un balsam
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Ar trebui folosita parafina in praguri si usi.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Gigi-kent...Arunca un ochi aici ....Poate ma fac si eu cu un tub moca...Pentru reclama
        sigpic

Comment

Suna ... Dubios, dar pentru tabla de golan ... Cel mai bun remediu impotriva ruginii este un traseu simplu ... Stalp-politie(,,asa am gasit-o domne")-casco
          sigpicMy ride

Comment

Buna luni 11.08.2008, am fost in service Bucium-Caremil Iasi si un meserias mi-a bagat in praguri, portiere si lonjeroane sub presiune ceara frantzuzeasca ce se gaseste in cutie si se intareste in max 3-4 ore. De acum cred ca rugina nu mai are ce cauta in acele zone.
            Last edited by Teddy; 13 August 2008, 10:16.
            Blue Diesel Tech

Comment

Si cat a costat?

Comment

Gratis, pe garantie, normal...

Comment

Salutari. Azi am fost si eu la service in Tg-Jiu si mi-au bagat ceara in usi praguri si lonjeroane. Din cate am inteles fac acest lucru gratuit la masinile mai vechi de 2 ani.
                  sigpic

Comment

Pfff...E problema asta pe Logan.Rugina?
                    sigpic

Comment

Salut baieti.Si eu am fost la Auto Bara Oradea.Am participaat si eu la operatiunea de :ceruire".Au bagat ceva solutie in usi,praguri si longeroane plus au montat ceva pe aripi.

Comment

Am cautat pe net au mai montat protectii pentru aripi.Au fost de treaba si au lucrat curat,fara sa faca vreo murdarie sau ceva.Au cautat rugine si in portbagaj dar din fericirea mea nu au gasit.Protectii de aripi de ce au montat?Voi ce parere aveti?

Comment

Protectiile de aripi se monteaza numai la anumite loturi de masini, adica cele care se crede ca nu au fost tratate corespunzator la fabricare.

Comment

Masina mea este din mai 2005.Asta insemnand ca lotul din aceasta luna are ceva probleme.Cel putin mie asa a zis baietii ca este o masina intretinuta si nu au gasit nin\mic.Sau oare mie au zis asa?Si eu am verificat inaintea lor cand a inceput zvonul cu rugina in portbagaj dar eu nua am gasit nimica.Am si desfacut mocheta pe langa aripa din spate si nimic n-am gasit.

Comment

A mea e din februarie 2005. De protectii aripi nu au zis nimic. Oricum eu am protectii montate .
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google