Ce solutie ati folosit pentru usi si praguri contra ruginii?metoda clasica cu ulei si vaselina incalzite sau exista pe piata o solutie deja pregatita?
Solutie Contra Ruginii
Collapse
X
-
Ar trebui folosita parafina in praguri si usi.
Comment
-
Buna luni 11.08.2008, am fost in service Bucium-Caremil Iasi si un meserias mi-a bagat in praguri, portiere si lonjeroane sub presiune ceara frantzuzeasca ce se gaseste in cutie si se intareste in max 3-4 ore. De acum cred ca rugina nu mai are ce cauta in acele zone.Last edited by Teddy; 13 August 2008, 10:16.Blue Diesel Tech
Comment
-
Gratis, pe garantie, normal...
Comment
-
Am cautat pe net au mai montat protectii pentru aripi.Au fost de treaba si au lucrat curat,fara sa faca vreo murdarie sau ceva.Au cautat rugine si in portbagaj dar din fericirea mea nu au gasit.Protectii de aripi de ce au montat?Voi ce parere aveti?
Comment
-
Protectiile de aripi se monteaza numai la anumite loturi de masini, adica cele care se crede ca nu au fost tratate corespunzator la fabricare.
Comment
-
Masina mea este din mai 2005.Asta insemnand ca lotul din aceasta luna are ceva probleme.Cel putin mie asa a zis baietii ca este o masina intretinuta si nu au gasit nin\mic.Sau oare mie au zis asa?Si eu am verificat inaintea lor cand a inceput zvonul cu rugina in portbagaj dar eu nua am gasit nimica.Am si desfacut mocheta pe langa aripa din spate si nimic n-am gasit.
Comment
Comment