Solutie Contra Ruginii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca a ruginit, iti recomand sa cureti cu niste Cola (vb serios) sau cu WD40, apoi aplici usor cu marker-ul.
    @TopCat: WD40 chiar e recomandat in cazul degresarii, curatarii de mizerie sau rugina. Nu e doar lubrifiant. Dupa folosirea acestuia se curata bine cu o carpa moale suprafata tratata. Vorbesc din proprie experienta plus recomandarile oficiale.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@yrman:
      am avut un punct care ajunsese la tabla, dar l-am acoperit imediat. nu e bine sa dai peste rugina.

@darksid3:
      pai daca wd40 e lubrifiant, e clar ca nu poate fi folosit la degresare, pentru ca e o substanta uleioasa.
      suprafetele ce urmeaza a fi vopsite se trateaza cu solutii speciale pentru indepartarea oricaror urme de grasimi (chiar si cele cauzate de amprentele digitale) si praf. altfel, vopseaua nu adera cum trebuie si apare exfolierea.
      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Salut baieti, am si eu o problema si as dori niste raspunsuri daca se poate
        Anul trecut ma lovit in spate un idiot (ca nu pot sa ii zic altfel) si mesterii de la service au facut reparatia de mantuiala , 1 la mana nu sa potrivit nuanta culorii si 2 acum cand am dus spoilerul la rectificat&vopsit din nou am observat o portiune la oala unde e rezerva pe exterior cu rugina, ce as putea sa fac ca in service-ul asta de rahat nu o mai ducms
        HD-87-DLR

Comment

poti merge la seful service-ului si sa-i arati ce treaba minunata au facut oamenii sai.
          daca nu-i pasa, poti merge la protectia consumatorului si in acelasi timp sa-i anunti pe cei de la Dacia ca un service autorizat (in ipoteza ca este autorizat Dacia) isi bate joc de clienti.

Comment

Top Cat chiar cu seful de la reparatii caroserie am vb si iam lasat spoilerul sa il vopseasca pt a 4-a oara de data asta ca cica nu nimereste nuantaeste service autorizat Dacia chiar singurul din Petrosani, acum sa vad luni cand duc masina sa monteze spoilerul daca se potiveste nuanta si sa vad ce zic in legatura cu rugina
            HD-87-DLR

Comment

@TopCat: Ia vezi aici intrebuintarile ca sa nu dam informatiile incomplete sau eronate. Cu siguranta WD40-ul il poti folosi si pentru curatat. E testat personal pe rugina, mizerie si petele de birum de pe caroserie din zonele rotilor.

Comment

eu n-am spus ca nu curata, dar apoi suprafata respectiva trebuie degresata in vederea vopsirii.
                wd40 e intr-adevar un produs foarte bun si util. am un lacat care sta afara de 2 ani de zile si a fost tratat o singura data cu wd40 si merge ca-n prima zi, chiar daca a fost nins, plouat, batut de soare si de praf.

Comment

Pai da. Se curata rugina apoi se degreseaza usor in vederea vopsirii. La niste banale puncte de rugina este f simplu de folosit.

Comment

ms de raspunsuri.
                    in nici un caz nu dadeam direct peste rugina cu vopesa.
                    sigpic

Comment

salut ! si logan-ul meu a suferit acelasi tratament cu ceara, in anul 2008. dar, m-am ales cu un miros persistent, de care, nu m-am "despartit", nici, pana acum. Ce solutii imi dati?

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google