Solutie Contra Ruginii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gigi-kent View Post
    Ce solutie ati folosit pentru usi si praguri contra ruginii?Metoda clasica cu ulei si vaselina incalzite sau exista pe piata o solutie deja pregatita?
    eu am dat cu parafine amestecata cu ceva pacura asa am facut rost de parafina de undeva de la moreni de la o schela
    am incazit-o si am dat cu pistolul peste tot cand am fcaut eu rost am ajut jumatate de sac ( de la un "pandar"agent de paza care ar fi baut si el ceva)
    singura problema la parafina cu care am dat eu este ca dupa uscare ramane un miros cam urat daca nu ai unde sa tii masina la aer cu usile deschise,cam 2 zile dar cu un odorizant se rezolva
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Si a mea a fost in noiembrie 2009 la operatiunea de ceruire. Modelul meu e din 2004. Mi-au pus ceara in praguri, mi-au dat cu o solutie alba la aripile spate si in portbagaj, arata ca naiba pe unde au dat. Mi-au pus si protectii la aripi. Problema cu rugina la aripile spate nu se rezolva cu operatiunile lor; trebuia si acolo puse niste contraaripi sau protectii din plastic pt ca de la noroi in timp se duce vopseaua de pe interiorul aripii.

Comment

va dau si eu unsfat...am un logan din 2005 si a aparut rugina la chederele de la portiere...verificati pt cei care mai sunt in garantie sa nu cumva sa va manance dupa aia si sa fie prea tarziu...eu am dus masina la service si urmeaza sa o trateze fiind in perioada de garantie pt caroserie... app pt cei care nu stiu 6 ani e garantia pt caroserie la rugina
        Last edited by wu_shu; 21 May 2010, 20:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

au incercat cumva sa se eschiveze la inceput sau au fost intelegatori si ti-au spus ca o rezolva?
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

daca am inca garantie pot sufla loganul cu parafina antifon si vaselina...ms mult
            http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

Rugina, rugina bate-o vina; ce bine era daca avea caroserie galvanizata.
              Asa, asa minjeste-o cu vaselina ca pe cele vechi.
              Last edited by cri307; 3 June 2010, 21:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu o sa ma apuc sa ii dau toata burta si semiaripile cu terrason!! si numai am treaba
                sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

pentru punctele de rugina unde a sarit vopseaua ce putem face?
                  Last edited by yrman; 23 June 2010, 10:39.
                  sigpic

Comment

markere cu vopsea sau sticlutele cu vopsea corectoare cu care vin in ajutorul nostru cei de la Dacia.

Comment

ms Topcat,ai idee care e pretul lor? cu ce tratez punctul inainte de a aplica vopseaua?
                      sigpic

Comment

@yrman eu am gasit in supermarket marker corector pentru ca sarise vopseaua intr`un punct la aripa fata, am curatat bine locul si apoi am dat cu markerul coerctor pana a ajuns vopseaua la nivelul la care era (am dat de 2 ori) ...

Comment

poti sa faci o poza o acel marker? cu ce ai curatat locul?
                          din ce supermarket? la ce bani?
                          sigpic

Comment

markerul a costat 10lei in auchan ..., l`am luat pentru a indeparta niste zgarieturi (nu s-a dovedit a fi asa eficient pentru zgarieturi), dar unde a sarit vopseaua s-a dovedit a fi foarte util ... o sa ii fac o poza markerului si punctulu de vopsea sarit ... inainte sa dau cu el am sters zona f bine cu o carpa din microfibra.
                            P.S la mine se observa o mica diferenta de culoare deoarece vopseaua are 3 ani pe masina, pentru a iesi "ca noua" trebuie ca dupa ce dai cu markerul sa si polisezi masina ...

Comment

da, sunt la auchan. cele de la dealer sunt pe coduri de culori, deci nu va fi diferenta de nuanta, insa alea costa in jur de 40 lei.
                              asa cum a zis si NPoWer, pentru a "trata" ciupiturile sunt foarte eficiente.
                              inainte de a aplica vopseaua, cureti foarte bine locul cu o carpa moale care nu lasa scame sau cu o laveta cu microfibra, ca sa fie uscat si sa nu aiba urme de praf.
                              sa nu dai cu wd40 sau alte smecherii similare pentru ca au rolul de lubrefiere, ceea ce contraindicat in cazul aplicarii de vopsea.

Comment

pai voi ati dat cu marker direct peste rugina? asta nu pricep eu. sau la voi era alb nu ajunsese la tabla inca?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google