dezbracata complet...curatata complet...mici corecturi ale tablei...vopsire+parbriz nou...Baietii de acolo fac o super treaba.Recomand!
Revopsire Integrala Masina
Collapse
X
-
[QUOTESi ti-a aprobat casco treba asta cu revopsire integrala? ai avut ceva dauna nasoala, gen tabla valurita de grindina, vandalism...sau ai "cunoscut " pe cineva?[/QUOTE]
Din cate imi amintesc, din conditiile de asigurare, de la Omniasig, daca >50% din elementele de caroserie necesita revopsire, se recomanda revopsirea totala.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by danyel View PostAm vopsit-o pe Casco...un pic peste 100 de mil.La Concept Service.
Din cate stiu eu, operatiile regasite pe deviz la reprezentanta la revopsirea unor portiere zgariate cu cheia (nu pana la tabla, doar lacul si vopseaua) au constat in:
-sablare (pana la tabla)
-curatare chimica tabla
-filler (grund)
-vopsea
-lac
Suplimentar ar fi indreptare si retus cu chit ale caroseriei, daca se impune, la mine n-a fost cazul.
Dar, in mod normal, trebuie reluat procesul de vopsire de la tabla goala, nu se lasa staturi de vopsea/grund vechi.
Comment
-
Originally posted by danyel View PostEu am revopsit toata masina,iar intreg stratul de vopsea existent pe masina din fabrica a fost eliminat.vopseaua noua e impecabila si tine foarte bine.Conteaza mult mana meseriasului cat si calitatea materialelor aplicate pe masina.Bafta!
Si eu cand am luat-o din service au vopsit-o baietii exemplar! (capota si aripa fata). Lucioasa de-ti faceai freza, nuanta la fel, tot "boboc".
Dupa aprx 2 ani vopseaua/lacul s-a matuit, nu mai luceste ca restul tablariei, nu mai pot sa-i dau luciu cu nici un polish/ceara. Nu e zgariata, pur si simplu nu mai are luciu ca restul caroseriei.
Restul masinii luceste OK.
Plus de asta s-a si exfoliat (pana la tabla) unde au fost lovituri de pietricele.
La cati bani au incasat ma gandesc ca au facut o treaba buna la tine, dar cum spuneam, asta se vede in timp!...din pacate
PS: la mine ma gandesc sa-i trag o folie imitatie de carbon peste capota (am gri inchis culoarea).
Comment
-
Stati linistit....patanie din ataam si eu, cu exfolierea. S-a facut repararea daunei la un service local, si dupa 2 ani, a inceput procesul de exfoliere a lacului. Asta e......ori vopsea totala de acum,ori foliere totala.
Acu,intreb de curiozitate si eu, daca valoarea vopsirii pe casco la reprezentanta este de 100 mil lei, si masina este asigurata pe suma de cc. 150 mil......cei de la asigurari,nu vor respinge decizia revospsirii?Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Conteaza mult mana de lucru si materialele folosite.Daca tine doar doi ani,asta este,o vopsim din nou...sanatosi sa fim...cat despre politele casco si modul de decont,sume,etc...nu ma prea pricep.Cel mai bine intrebi brokerul tau care a incheiat polita.Te lamureste si indruma,in mod normal.Bafta!
Comment
-
Originally posted by lord_wader View PostNu stiu cum se face ca inainte cand majoritatea aveam dacii 1310 le vopseam intr-o veselie(ca nu era asa scump ca acum) si tinea vopseaua excelent cate 6-7ani. Acum masinile astea noi zici ca sunt precum niste copii bolnaviciosi
La mine inca luceste vopseaua dupa 3 ani si ceva, dar se vad si micile zgarieturi de la inaptii din spalatorii care nu sunt in stare sa spele carpa aia cu care sterg masina dupa ce o spala.
Comment
Comment